Hangi torrentin hangi sürümünü indirmeliyim?

Aynen knk kimsenin bilmediği bir gerçeği sen biliyorsun 👍
eyvaAllah ama redditte konuşulan konular bunlar bilmemeniz asıl şaşırtıcı burdada daha önce bahsedilmişti

eyvaAllah ama redditte konuşulan konular bunlar bilmemeniz asıl şaşırtıcı burdada daha önce bahsedilmişti
Konuşulması olayı gerçek mi yapar peki? FitGirl FAQ girip baktığında kendisinin kadın olduğunu söylüyor. Ayrıca bu insan cracker da olmadığı için kimliğini bu şekilde saklamasına gerek yok. O zaman empress içinde erkek diyelim. Nasıl olsa bir engel yok.

Konuşulması olayı gerçek mi yapar peki? FitGirl FAQ girip baktığında kendisinin kadın olduğunu söylüyor. Ayrıca bu insan cracker da olmadığı için kimliğini bu şekilde saklamasına gerek yok. O zaman empress içinde erkek diyelim. Nasıl olsa bir engel yok.

fitgirl hırbosu kesin erkek empress için bir şey söylenmedi

başlıkta yazdığım gibi fitgirlden torrent ile oyun indirmek istiyorum eskiden utorrent kullanıyordum şimdi bittorennt daha hızlı vs diye onu öneriyorlar. tarayıcıya yazıp çıkan ilk siteye girdim bende fakat hangi sürümü indirmem gerektiğini bilmediğim ve emin olmak için bilgisi olan arkadaşlara sormak istedim

s
Araştırman güzel insanlar direkt utorrent veya bittorrent kullanıyor qbittorrent en iyilerden biri , en güncelini indirebilirsin.

Geri