Çözüldü✓ Kablosuz Mouse ve Kulaklık telefon şarj aleti ile şarj edilir mi?

Luci_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
269
Merhaba
Uzun zamandır aklıma takılan bir şey var, kablosuz kulaklık mouse gibi aksesuarları telefon şarj aletiyle şarj etmekte sakınca var mı?

Ekipmanlarım;
Razer DeathAdder V3 Pro
Razer BlackShark V2 Pro

Şarj aletim;

hiçbişi olmaz

şarj edebilirsiniz herhangi bir sorun oluşmaz çünkü 25watt gücünü sadece şarj olan cihazdan ver gücü aç muslugu sinyali gelince veriyor bunun içinde power trigger devresi olması lazım kulaklıkta veya mouseta bu olmadıgı için sadece 5volt 1 amper ile yani 5watt ile şarj olacaktır.

Yüksek watt uzun vadede sorun yapar deniyor ama bu ürünlerde akım kesici vardır herhalde
kanka yüksek watt lı şarj için karşı taraftaki devrede ona uygun bir devre olması gerekiyor tetiklemesi lazım yani tetiklemediği sürece şarj aletleri 5w ile şarj eder yani bir şey olmaz

Ben şu adaptör ve şu kablo ile Havit H2002BG, Scyrox V8 ve Claws Crossfire Air şarj ettim bir sorun olmadı. Hatta telefonda kullandığım bluetooth kulaklığın kutusunu da şarj ettim.

Bu şarj adaptörleri zaten cihaza göre vereceği gücü ayarlıyorlar. Çok dandik bir adaptör kullanmadığınız sürece bir sorun yaşamazsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,853
Üyeler
189,171
Son üye
cage*
Geri