- Konu Sahibi Konu Sahibi
Genel olarak li-po, li-ion pillerin bataryalarının ömrü hep 2 sene, 2 senede değiştirmek gerekiyor bence. S24 Ultra'yı ilk aldığımda 9 saat ekran süresiyle beraber 1-1.5 günde şarj etme ihtiyacı duyuyordum şu an ise 6.5-7 ekran süresiyle yine günlük şarj etmek gerekiyor.
Şu an yeni cihaz alınacak ise S24, S24 FE, S25 FE bu cihazlar mantıklı fakat S25 'in fiyatı çok yüksek şahsen. Ama 40 bandına kadar çıkılacaksa 16e 'yi listeye eklemek gerek, çünkü fiyatına göre aynı samsung tarafındakiler gibi güzel cihaz.
O bütçeye çıkabiliyorsanız s25 rakipsiz 16e'den her konuda üstün 16e 60hz,notch ve tek kameralı alınmaz cihaz tek artısı çipset ki s25 onda da daha iyi
Sıra sıra şöyle açıklayabilirim:s25 hıc dusunmeden alırdım eger sızı butce olarak zorlamıcaksa
S24- S24FE- s25FE hakkında evet çok mantıklı cihazlar ama olan bütçemi sonuna kadar kullanarak en iyisini alıp 3-4 sene piyasadan çekilmek istiyorum açıkçası ve bunlar arasında da en olanı s24 gibi duruyor.
Kamera benim için çok önemli bu yüzden ip16e yi direkt elemiştim yoksa diğer tüm özellikleri her anlamda tatmin etmişti beni ama kamera işte…
S25 istiyorum en başından beri çünkü ne kadar ios arayüzünü çok beğensemde özellikle s25in hızı, arayüzden daha çok dikkatimi çekebildi. Her anlamda daha iyi olduğunun farkındayım fakat 41.000 üstüne çıkamıyorum…
Bütçe olarak maalesef 41.000 üstüne çıkamam ancak indirim bekleyebilirim o da 1 ay falan olur maksimum.
Son olarakta, zaten ip13 te kafamı en çok kurcalayan nokta o oldu ama sırf ios deneyimlemek istediğimden kararsız kalmıştım. Ama işte iOS almayacaksam da s25 almak istediğimden çok kararsız kalıyorum.13ün devri bitti. iOS ta bile artık yüksek ram kapasiteleri görüyoruz 4gb ramli bir cihaz almanın hiç bir mantığı yok. S25 alın geçin.
Ve genel olarak kamera ve performans olarak içlerinden en iyi ve uzun ömürlüsü ne olur sizce?