OziCandarX
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 4000
Merhaba herkese, genel olarak fps oyunları oynuyorum ekipmanlarım eskidiği için yükseltmek istiyorum çok fazla bilgim bulunmuyor yardımcı olursanız sevinirim.
4360a cıkar mı bütçeMerhaba herkese, genel olarak fps oyunları oynuyorum ekipmanlarım eskidiği için yükseltmek istiyorum çok fazla bilgim bulunmuyor yardımcı olursanız sevinirim.
Üzerine biraz daha koyabilirim
Ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsan 4360a geliyordu hocam söylemeyi unutmuşum.![]()
RAWM ES21 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad [Ön Sipariş]
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu ikisini al geç hocam, seni uzun ömür tatmin eder.
Rica ederim hocam, sizinde geceniz güzel geçsin.Çok teşekkür ederim hocam geceniz güzel olsun.