❌İndirim Bitti! Nish Karamel Aromalı Şurup 700 ml 163 TL

Reaksiyon skoru
77
Amazonda Nish Karamel Aromalı Şurup 700 ml 163 TL meraklısına fiyatı iyi.

https://www.amazon.com.tr/dp/B08B5X5ZK2?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

1769805322843.webp

Nane aromalısında olsa iyiymiş. Makine v.s. derken starbucksla aramızı iyice açıyoruz. (Peppermint white chocolate mocha içiyorum da)

Karameli seviyorum 3 tane aldım. Artık evde içiyorum günde 3 4 bardak dışarıda içemem

Eritilmiş şeker aroması, pancar şekeri ve su.

Eritilmiş şeker aroması, pancar şekeri ve su.
Geçenlerde şeker terayag ve krema ile yaptım evde tadı muazzam ama kahveye biraz fazla atmak gerekiyor 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karameli seviyorum 3 tane aldım. Artık evde içiyorum günde 3 4 bardak dışarıda içemem
Bu markayı kullanıyormusunuz peki nasıl karameli,fo nun aldım ben hiç sevmedim bildiğin şerbet gibi karamel tadı var ama kahveye çok koyunca acıtıyor bu nasıl acaba

Geçenlerde şeker terayag ve krema ile yaptım evde tadı muazzam ama kahveye biraz fazla atmak gerekiyor 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu markayı kullanıyormusunuz peki nasıl karameli,fo nun aldım ben hiç sevmedim bildiğin şerbet gibi karamel tadı var ama kahveye çok koyunca acıtıyor bu nasıl acaba
Çok fazla katmıyorum fazla katınca şerbet gibi oluyor. Diğer markalar daha iyi ama 800 tlden başlıyor.Ben fazla tükettiğim için bunu tercih ediyorum. Da Vinci - Karamel Şurup çok daha iyi ama çok pahalı

Çok fazla katmıyorum fazla katınca şerbet gibi oluyor. Diğer markalar daha iyi ama 800 tlden başlıyor.Ben fazla tükettiğim için bunu tercih ediyorum. Da Vinci - Karamel Şurup çok daha iyi ama çok pahalı
Zaten şurup değilde sos olanlar daha güzel bende fo alınca bikere soğudum şuruplardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,189,217
Üyeler
188,720
Son üye
Mehmet Yıldız54
Geri