🔥İndirim Mubi 3 ay 50 de değil 20 Lira :D

sucukbey

80+
Reaksiyon skoru
37
Mubi dün (01.30.2026) tarihinde 3 ay 50TL abonelik vermeye başladı şu an için teklif hala geçerli. Ancak biz ölücü olduğumuz için fiyatı daha da düşürmeye çalışacağız.
Öncelikle bunun için paycell kullanıyor olmak gerekiyor paycell içinde dijital platform ödemelerinde %60 indirim var, mubi aboneliğimizi bu kart ile yapıyoruz ve bize 30tl'sini geri veriyor. Paycell kampanyası Şubat 1'e kadar geçerli diyor ama genelde her ay yenileniyor.
Şimdiden abone olacaklara keyifli seyirler.

Ekler

• 1000073156.webp
    1000073156.webp
    336.5 KB · Hit: 734
  • 1000073157.webp
    1000073157.webp
    144.3 KB · Hit: 729
Son düzenleme:
İçerikleri deneme vakti geldi.

Mubi dün (01.30.2026) tarihinde 3 ay 50TL abonelik vermeye başladı şu an için teklif hala geçerli. Ancak biz ölücü olduğumuz için fiyatı daha da düşürmeye çalışacağız.
Öncelikle bunun için paycell kullanıyor olmak gerekiyor paycell içinde dijital platform ödemelerinde %60 indirim var, mubi aboneliğimizi bu kart ile yapıyoruz ve bize 30tl'sini geri veriyor. Paycell kampanyası Şubat 1'e kadar geçerli diyor ama genelde her ay yenileniyor.
Şimdiden abone olacaklara keyifli seyirler, abone olurken davet kodunu kullanırsanız ben de mubi çantası kazanabilirim, teşekkürler, sevgiler...
Davet kodum:
İşte bir aylık MUBI. Hem de ücretsiz. Özenle seçilmiş, birbirinden inanılmaz filmler. Bence çok seveceksin. İyi seyirler.
Ref yasak

Ben yıllığını 150tl ya fln alıyorum o yetiyor bu da iyimiş ama 3 ay da bir tekrarlanabiliyorsa

Burdan film izlerseniz diğer filmler zevk vermez bilginiz olsun gerçek film izlediğinizi hissedersiniz ve biraz beyniniz yanabilir bazılarında

Kurufasulyelerle çekilmiş bir belgesel izlemiştim zamanında başka yerde bulamadım çoğu içeriği korsanda yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi aradım youtube da buldum önceden bulamamıştım tam bir başyapıt

Son düzenleme:
Ben yıllığını 150tl ya fln alıyorum o yetiyor bu da iyimiş ama 3 ay da bir tekrarlanabiliyorsa

Burdan film izlerseniz diğer filmler zevk vermez bilginiz olsun gerçek film izlediğinizi hissedersiniz ve biraz beyniniz yanabilir bazılarında

Kurufasulyelerle çekilmiş bir belgesel izlemiştim zamanında başka yerde bulamadım çoğu içeriği korsanda yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi aradım youtube da buldum önceden bulamamıştım tam bir başyapıt
Duymuştum ama izlememiştim izleyeceğim kanka sağ ol paylaşım için

Üyeliğin iptal edildi.

Umarız iyi vakit geçirmişsindir.
1 Mayıs 2026 tarihinde kadar MUBI'de film izlemeye devam edebilirsin.

Filmleri puanlamak, yorumlamak ve izleme listene eklemek için hesabını kullanmaya devam edebilirsin.
Üyelik dönemi bitmeden yapılan iptallerde kullanılmayan süre için para iadesi yoktur.

Değişik filmler var ya burada

Geçen yıl bende gaza gelip kampanyadan faydalandım, ama izlenebilecek 1-2 tane bulunabiliyor, sanat filmi adı altında sizi boğacak çok film var. Yani netflix gibi zannetmeyin. Benim tarzıma uymadı, ben çerezlik seviyormuşum

Geçen yıl bende gaza gelip kampanyadan faydalandım, ama izlenebilecek 1-2 tane bulunabiliyor, sanat filmi adı altında sizi boğacak çok film var. Yani netflix gibi zannetmeyin. Benim tarzıma uymadı, ben çerezlik seviyormuşum
Tamamen sinemayla ne derece ilgilendiğinizle alakalı bir durum, izleyici geneli sizin gibi bu kötü bir şey değil ancak sinemayla ilgili daha fazla detay öğrenince de tersine ana akım yani Netflix falan sarmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,266
Üyeler
188,552
Son üye
Avrim
Geri