STEAM = VE EPİC GAMES platformalarının kapatılması YAKIN RİSK !

Öyle bir şey olursa bölgeyi hindistan yapıp hindistan ıpsi kullanırız bizim yararımıza olur hem oyunlarda ucuz

Kapatılıyorsa kapatılsın. Platforma CEO su olmadıkta sonra beni ilgilendirmez.

Korsan ne güne var? :D
Gerçi Türkiyede değilim de sonuçta ikisini de kullanan biri değilim. Sadece Epic te bedava ne verecekler onu kovalıyorum.
Bir yürü git kardeş akpli fikirlerini başka yerde yaz. Sizin gibi ne olursa olsun diyenler yüzünden iyice dışa kapalı bir boktan ülke olduk

Kapatılıyorsa kapatılsın. Platforma CEO su olmadıkta sonra beni ilgilendirmez.

Korsan ne güne var? :D
Gerçi Türkiyede değilim de sonuçta ikisini de kullanan biri değilim. Sadece Epic te bedava ne verecekler onu kovalıyorum.
" Turkiyede değilim " ozaman konusmayacan kanka. Korsan ne güne var diyor. Adı üstünde " korsan " . Para verip aldığım oyunları korsan mi indireyim. Her konuya yorum yazmak zorunda değilsiniz

" Turkiyede değilim " ozaman konusmayacan kanka. Korsan ne güne var diyor. Adı üstünde " korsan " . Para verip aldığım oyunları korsan mi indireyim. Her konuya yorum yazmak zorunda değilsiniz
O zaman tablo yaz protesto et sokakta :D Daha ne diyim?

Eee şimdi bu firmalar engellense oyun oynamican mı? Bal gibi de Korsan oynayacaksın. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows 8.1 lisansı aldım
sonra Epicte The Crew 2 aldım.

Ubisoft ilk program desteğini çekti 8.1 den. Ubisoft Launcher çalışmadı.
Neyse dedim win 10 kurulum yaptım.
Onda da oyun ya bozuk çalıştı yada çalışmadı çöktü.

Paramla mağdur oldum.

Böyle olacağını bilseydim 1 kuruş bile harcamazdım yeminle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8.1 lisansı neden aldın diye sorarsanız şuanda bile en stabil performanslı çalışan sistemdir kendisi. HDD olan sistemlerde çok hızlı çalışıyor.

10 veya 11 sistem SSD olmasa bakın bakalım kullanabilirmisiniz?

Son düzenleme:
Ortak oyun platformlarımızın kapatılmasıyla karşı karşıyayız roblox sonrası aynı durumun başımıza gelmesi an meselesi ne yapılabilir çözüm olarak !!
Malum şahısa oy vermeyerek

Şu hayatta neyden eğleniyorsan neyden haz aliyorsan hepsini yasaklayacaklar

sabahtan aksama kadar kahvede dedikodu yapan dayilardan farkiniz kalmayana dek bu boyle olacak
dayilardan tek farkiniz biriniz 60 biriniz 20 yaşinda olacak

Malum şahısa oy vermeyerek

Şu hayatta neyden eğleniyorsan neyden haz aliyorsan hepsini yasaklayacaklar

sabahtan aksama kadar kahvede dedikodu yapan dayilardan farkiniz kalmayana dek bu boyle olacak
dayilardan tek farkiniz biriniz 60 biriniz 20 yaşinda olacak
evet ROBLOX sonrası eminim aynı durum STEAM - EPİC de başımıza gelecek %30 yurt dışı ek gümrük geldi + IMEI kayıt ücreti arttı bir telefon parası ve stem dolara geçti o ayrı vurdu bizi şimdi de bu eminim bu böyle devam edecek hocam sıç**k yoruldum hergün bişey çıkıyo bi oyun zevkimiz var dı oda gidicek...

Geri