STEAM = VE EPİC GAMES platformalarının kapatılması YAKIN RİSK !

Reaksiyon skoru
58
Ortak oyun platformlarımızın kapatılmasıyla karşı karşıyayız roblox sonrası aynı durumun başımıza gelmesi an meselesi ne yapılabilir çözüm olarak !!

Kapatılıyorsa kapatılsın. Platforma CEO su olmadıkta sonra beni ilgilendirmez.

Korsan ne güne var? :D
Gerçi Türkiyede değilim de sonuçta ikisini de kullanan biri değilim. Sadece Epic te bedava ne verecekler onu kovalıyorum.

Gerçi Türkiyede değilim de sonuçta ikisini de kullanan biri değilim. Sadece Epic te bedava ne verecekler onu kovalıyorum.
Mantıklı. Şey yapsak bide bölge olarak Türkiye'yi seçmesek başka ülke secsekte olur

Korsan oyunu sevmiyorum o firmalarda insanlar emeklerini veriyor sonuçta ürün alıyorsun. Ayrıca korsan demek güvenlik sıkıntısı demek. Sırf birilerinin isteği yüzünden yıllarca bu platformları kullanan ve para yatıran insanların emeği hiçe sayılması normal mi? Adam yıllarını oyuna vermiş profesyonel seviyeye gelmiş sırf burada yasaklandı diye o adam ne yapacak. Adam kafasını dağıtmak için oyun oynuyor o adamın suçu ne?

Ortak oyun platformlarımızın kapatılmasıyla karşı karşıyayız roblox sonrası aynı durumun başımıza gelmesi an meselesi ne yapılabilir çözüm olarak !!
Yeni hesab açıp bölgede Türkiye yi seçmeyiz olur biter en kötü ihtimal VPN ile gireriz ayrıca korsan oyunlar ne güne duruyor

Olay eğer türkiyede temsilci açmazsa %90 bant daralması değil miydi ne ara kapatılmaya geçti.

niye kapatılıyor mesela anlamıyorum gerçekten kuzey koreye doğru gidiyoruz gaben baba bi temsilci açta rahatlayalım ya
Sözde öyle öteki konuyu okumadın mı o baya uzun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

niye kapatılıyor mesela anlamıyorum gerçekten kuzey koreye doğru gidiyoruz gaben baba bi temsilci açta rahatlayalım ya
Öncelikle forum modaratörleri bu paylaştığım şahsi bilgim benim sorumluluğumda merak etmeyin lütfen destek olun

Önce dc sonra roblox şimdide steam epic gibi biz oyuncuları ilgilendiren platformlara el atılıyor bu platformların kapanmaması adına bir protestomu denir skım mı bilemem ama storyme bakarak paylaşırsanız sevinirim

İnsta
emrcn.exe

Yazım hatalarım varsa affola
Bu konu 4 sayfa

Kapatılsın. Ben oynayamıyorum, kimse oynamasın. 🫡

Bence böyle bir şey olursa bilgisayar fiyatlarida etkilenir baya düşer diye düşünüyorum

Geri