MasterChief
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
Ortak oyun platformlarımızın kapatılmasıyla karşı karşıyayız roblox sonrası aynı durumun başımıza gelmesi an meselesi ne yapılabilir çözüm olarak !!
Mantıklı. Şey yapsak bide bölge olarak Türkiye'yi seçmesek başka ülke secsekte olurKapatılıyorsa kapatılsın. Platforma CEO su olmadıkta sonra beni ilgilendirmez.
Korsan ne güne var?
Gerçi Türkiyede değilim de sonuçta ikisini de kullanan biri değilim. Sadece Epic te bedava ne verecekler onu kovalıyorum.
Korsan oyunu sevmiyorum o firmalarda insanlar emeklerini veriyor sonuçta ürün alıyorsun. Ayrıca korsan demek güvenlik sıkıntısı demek. Sırf birilerinin isteği yüzünden yıllarca bu platformları kullanan ve para yatıran insanların emeği hiçe sayılması normal mi? Adam yıllarını oyuna vermiş profesyonel seviyeye gelmiş sırf burada yasaklandı diye o adam ne yapacak. Adam kafasını dağıtmak için oyun oynuyor o adamın suçu ne?Kapatılıyorsa kapatılsın. Platforma CEO su olmadıkta sonra beni ilgilendirmez.
Korsan ne güne var?
Gerçi Türkiyede değilim de sonuçta ikisini de kullanan biri değilim. Sadece Epic te bedava ne verecekler onu kovalıyorum.
Yeni hesab açıp bölgede Türkiye yi seçmeyiz olur biter en kötü ihtimal VPN ile gireriz ayrıca korsan oyunlar ne güne duruyorOrtak oyun platformlarımızın kapatılmasıyla karşı karşıyayız roblox sonrası aynı durumun başımıza gelmesi an meselesi ne yapılabilir çözüm olarak !!
Artık kapatmaya geçeceği söyleniyorOlay eğer türkiyede temsilci açmazsa %90 bant daralması değil miydi ne ara kapatılmaya geçti.
niye kapatılıyor mesela anlamıyorum gerçekten kuzey koreye doğru gidiyoruz gaben baba bi temsilci açta rahatlayalım yaArtık kapatmaya geçeceği söyleniyor
Sözde öyle öteki konuyu okumadın mı o baya uzunniye kapatılıyor mesela anlamıyorum gerçekten kuzey koreye doğru gidiyoruz gaben baba bi temsilci açta rahatlayalım ya
niye kapatılıyor mesela anlamıyorum gerçekten kuzey koreye doğru gidiyoruz gaben baba bi temsilci açta rahatlayalım ya
Bu konu 4 sayfaÖncelikle forum modaratörleri bu paylaştığım şahsi bilgim benim sorumluluğumda merak etmeyin lütfen destek olun
Önce dc sonra roblox şimdide steam epic gibi biz oyuncuları ilgilendiren platformlara el atılıyor bu platformların kapanmaması adına bir protestomu denir skım mı bilemem ama storyme bakarak paylaşırsanız sevinirim
İnsta
emrcn.exe
Yazım hatalarım varsa affola
Okumadım reis maalesef ama kapatmaları aşırı saçma bant daralması olsun bari hikayeli oynarımSözde öyle öteki konuyu okumadın mı o baya uzun
Bence böyle bir şey olursa bilgisayar fiyatlarida etkilenir baya düşer diye düşünüyorumOrtak oyun platformlarımızın kapatılmasıyla karşı karşıyayız roblox sonrası aynı durumun başımıza gelmesi an meselesi ne yapılabilir çözüm olarak !!