Islemcinin pinine termal macun gelmis nasil temizlemeliyim

DeathPit

80+
Reaksiyon skoru
100
Bugun elden islemci almaya gittim ve alirken inceledigimde de pin kismina cok ufak bi termal macun bulasmis kullanirken hicbir sorun olmadigini soyledi ilana koydugu gorselde de zaten yoktu o kisim muhtemelen cikarirken oldu dedi bende tamam ben temizlerim diyip aldim eve gidince nasil temizlemeliyim cok ufak bir iki pine bulasmis sadece

alkollü ya da kolonyalı kulak çöpü ile

İşlemcin nedir?

Bugun elden islemci almaya gittim ve alirken inceledigimde de pin kismina cok ufak bi termal macun bulasmis kullanirken hicbir sorun olmadigini soyledi ilana koydugu gorselde de zaten yoktu o kisim muhtemelen cikarirken oldu dedi bende tamam ben temizlerim diyip aldim eve gidince nasil temizlemeliyim cok ufak bir iki pine bulasmis sadece
Ufak tefek macundan bir şey olmaz gibi hocam ellemesende olur, bir fotoğraf at bakalım.

Yağsız devre spreyi ile temizleyebilirsiniz bende aynı sorunu yaşamıştım 2 kutu devre spreyi sıktım bütün macunu akıttı kapalı halde yapacağınız için hiçbir sorunda olmuyor sadece vram soğutu bloklarına çok akıtmayın termal pedlere değmemesi en iyisi 5 dakikada kuruyor

Geri