Hangisi daha iyi bu mouselerden bilgin var mı hocam içindeki donanım olsun malzeme kalitesi uzun bir süre kullanıcamBen A5 ile A9 Plus arasında kalmıştım fiyat farkından dolayı a9 plus aldım. G305ten geçtim ve gözle görülür bir fark var.
Daha öncesinde g203 g305 modelini tam hatırlamadığım ortalama bir msi mousedan sonra bu mouse galiba hafifliğinden dolayı çok az kalitesiz hissettirdi ama donanım olarak çok iyi diyebilirim cs oynarken g305 ile çok hızlı dönemiyordum bu mouse ile çok rahat dönebiliyorum. A9 pro alabiliyorsan onu al donanım olarak fark var plus ile.Hangisi daha iyi bu mouselerden bilgin var mı hocam içindeki donanım olsun malzeme kalitesi uzun bir süre kullanıcam
Sağolun hocam teşekkürler bilmiyorum ne alsam hepsini öneren var kaldım ortadaDaha öncesinde g203 g305 modelini tam hatırlamadığım ortalama bir msi mousedan sonra bu mouse galiba hafifliğinden dolayı çok az kalitesiz hissettirdi ama donanım olarak çok iyi diyebilirim cs oynarken g305 ile çok hızlı dönemiyordum bu mouse ile çok rahat dönebiliyorum.
Hoşunuza giden birini alın bence hepsi aynı kalitede.Sağolun hocam teşekkürler bilmiyorum ne alsam hepsini öneren var kaldım ortada
Ben palm malm falan çok detaylı bilen birisi değilim normal bir şekilde mouse tutuyorum sadece a9 plusu genel olarak beğendim yanlış hatırlamıyorsam sitede yazıyordu tutuş şekli.Palm için uygun mu hepsi hocam
M3 V2 diğerlerine göre daha performanslı, kaliteli.Darkmoush m3 v2
Mchose A5 ultra
Atk a9 pro
Atk a9 plus hangisi en iyisi bilgim yok şunu al bu en iyisi dediğiniz hangisi
kankam kronik falan yok senin ürünün ayıplı olabilir bende atk a9 un pro ve plus olmak üzere 2 modeli var ve ben hiç böyle şeyler yaşamadımValla 2 gündür rampage zenith pro kullanıyorum ve mouse 2k'ya alınacak en iyi mouselerden biri olabilir. A9 plus kullanmış biri olarak söyleyeyim aradaki kalite farkı az uz değil. Ayrıca a9'da kronik takılma kontrolcü sorunu olduğunu düşünüyorum. Bence zenith pro modeline bir bak kendi sitesinde 2.2k şu an.