Yazılım Kodlama Yapan Yapay Zeka

Silvenzio

80+
Reaksiyon skoru
0
istedigim her kodu ve programı ücretsiz bir sekilde yazdırabilecegim bir yapay zeka arıyorum cok basit bir ornek olarak atıyorum minecraft oyununda hile yazma vesaire vesaire gibi seyleri yazabilecek saglam bir yapay zeka arıyorum

istedigim her kodu ve programı ücretsiz bir sekilde yazdırabilecegim bir yapay zeka arıyorum cok basit bir ornek olarak atıyorum minecraft oyununda hile yazma vesaire vesaire gibi seyleri yazabilecek saglam bir yapay zeka arıyorum
Hile yazmak hiç kolay değil knk şuan c# öğreniyorum ve inanılmaz zor

Yapay zekaya %100 çalışan bir kod yazdıramazsın. Kod yazdırırsın kendi elin ile düzeltmek zorunda kalırsın öyle bir dünya yok maalesef.

örnek olarak diyelim d3d9x.dll import edecek ve bunun üzerinde iş yapacak yapay zeka şuan için yok. Hiçbir şekilde programlama bilgisi olmadan bunu yapmanız mümkün değil. Öncelik olarak minecrafttaki hile mantığını yapay zekanın anlaması gerek. Oyunun oynanma esnasında oyunu analiz eden bir yapay zekadan ziyade arkada dönen komut zincirini takip edecek bir yapay zeka olması ve hangi komutun neye denk geldiğini bilmesi gerekecek. Bu verileri ortaya çıkarttıktan sonra bunlara uygun kütüphaneleri siz ekledikten sonra hangi komutun ne olduğunuda analiz ettikten sonra oyuna nasıl inject edeceği sorusu oluyor. Bunları yapay zeka zaten yapamaz. İnsan kendisi uğraşarak birçoğunu halletmek zorunda. Geçen bir forumda "yapay zekaya hesap işlemleri programı yaptırttım ama eklediğim hesapla tuşu çalışmıyor" diyen biri vardı. Kendinizi o durumlara düşürecek sorular sormamanızı öneririm. C++, C, C#, visual basic - Nesneye dayalı programlama öğrenip, bellek adresleme pointer gibi basit işleri öğrenip mpgh gibi sitelerde adamlar nasıl hile işleri yapmış onların içine dalıp o zaman düzgün şeyler öğrenebilirsiniz ve yapabilirsiniz. Yapay zekanın herşeyi yapmasını beklemeyin. "Yapay zekanın A bankasının hesaplarında kimin hesabında kimin ne kadar bakiye var onu göstermesini istiyorum" mantığıyla aynı yolda olan bir istekdesiniz şuan. Fazlasıyla yoğun bir veri ve anlık bellek verisini takip edip analiz edecek kadar gelişmiş ve bunların hepsinden birşeyler çıkartmaya muktedir bir yapay zeka sistemi geldiğinde bu konunun altına aklımıza gelirse yazarız. O zaman böyle şeyler yapabilirsiniz.

Hile yazmak hiç kolay değil knk şuan c# öğreniyorum ve inanılmaz zor
Zor olan yazılım dili yok aslında html/css biliyorum çok ufak ve java öğreniyorum şu an kimse sorsam java zor diyor ama kafada bitirdikten sonra en zoru bile basit gelir.

Zor olan yazılım dili yok aslında html/css biliyorum çok ufak ve java öğreniyorum şu an kimse sorsam java zor diyor ama kafada bitirdikten sonra en zoru bile basit gelir.
Hocam o kadarda kolay değil bilmiyorum ben c# ile başladım diye zor geliyor olabilir.

Hocam o kadarda kolay değil bilmiyorum ben c# ile başladım diye zor geliyor olabilir.
İlk öğrendiğin dil her zaman çok zor gelecektir ancak basit bir seviyede bile bilince diğer bütün dilleri öğrenmek basit geliyor yani aslında zor değil sadece ilk başı zor. Ben mesela önceden html ve css bildiğim için javayı öğrenirken zorlanmıyorum.

Geri