Site itopyanin yan sitesi diyorlarda kesin bilgi mi teslim alan varmı sistemiBu da alınabilir. Ben olsam belleği bir tane daha ekleyip 32 GB yapardım.
![]()
GG KNOW-9060XT / AMD Ryzen 5 7600 / XFX Radeon RX 9060 XT OC 16GB / 32GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / OEM PAKET |GAMERGEN.COM
GG KNOW-9060XT / AMD Ryzen 5 7600 / XFX Radeon RX 9060 XT OC 16GB / 32GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri ile GAMER.GEN.TR'dewww.gamer.gen.tr
Anakartı keza sağdaki veya aşağıdaki PRO seçebilirsiniz. Sağdakinde VRM soğutucu ve iki m2 slotu var.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
sitenin hakkinda kismindaki adres direk itopyanin adresi bilemedim bende alacagim da buradan sistem emin olamadimSite itopyanin yan sitesi diyorlarda kesin bilgi mi teslim alan varmı sistemi
Merhaba bu sistemi 7500x3d +32 ramBu da alınabilir. Ben olsam belleği bir tane daha ekleyip 32 GB yapardım.
![]()
GG KNOW-9060XT / AMD Ryzen 5 7600 / XFX Radeon RX 9060 XT OC 16GB / 32GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / OEM PAKET |GAMERGEN.COM
GG KNOW-9060XT / AMD Ryzen 5 7600 / XFX Radeon RX 9060 XT OC 16GB / 32GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri ile GAMER.GEN.TR'dewww.gamer.gen.tr
Anakartı keza sağdaki veya aşağıdaki PRO seçebilirsiniz. Sağdakinde VRM soğutucu ve iki m2 slotu var.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Görür ama özel mesajdan attığınız haliyle almayın. Yukarıda önerdiğim en kötü PRO anakartı alın. X3D işlemciyi giriş seviyesi anakarta emanet etmeyin.Merhaba bu sistemi 7500x3d +32 ram
Olarak alamayi dusunuyorum cs de isimi gorur mu acaba
Ben de öyle duydum, bilgim yok.Site itopyanin yan sitesi diyorlarda kesin bilgi mi teslim alan varmı sistemi
Ben aldım pazartesi günü hazırlanıyor gözüküyor şu an. Bu hafta içi kargolanır büyük ihtimalleSite itopyanin yan sitesi diyorlarda kesin bilgi mi teslim alan varmı sistemi
Kargolandi mi hocamBen aldım pazartesi günü hazırlanıyor gözüküyor şu an. Bu hafta içi kargolanır büyük ihtimalle
yok hafta sonu yazdım soğutucu depodan geliyormuş ondan birkaç gün gecikeceğini söylediler. Bugün tekrar yazdım uyumsuzluk çıkmazsa bugün kargolıcaklarKargolandi mi hocam