Yardım North Bayou F80 hk. sorum var.

ㅤkai

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
320
Ben monitörü bu şekilde masa deliğinden sokacağım çünkü masamın arkası yanı yok. Engel var. Duvara yapışık gibi düşünün. Ben bu monitör tutucu F80'i alırsam bu inceleme videosunda o deliğe geçirdikten sonra kabloları aşağı doğru saldı. Benim öyle aşağı salabileceğim bir yer yok kablolarım o tutucunun içinden aşağı doğru gidemez mi?
1769940000442.webp

Şurada sökülebilir bir parça var gibi ama emin değilim. Elinde ürün olan arkadaş varsa bakabilir. Diyelim yok, küçük bir panç ile arkasına ikinci bir delik açılabilir başka yol yok.

Ekran görüntüsü 2026-02-01 132343.webp

Kablo tutucuları bir yere kadar geliyor masaya sabitlemede kullanılan kısımda kablo için bir yer yok bir yerden sonra dümdüz delikten geçirmen gerekiyor.

Kablo tutucuları bir yere kadar geliyor masaya sabitlemede kullanılan kısımda kablo için bir yer yok bir yerden sonra dümdüz delikten geçirmen gerekiyor.
ya ben anlatamadım ya da sizi anlayamadım. Hocam şöyle söyleyeyim o tutucunun içinden geçemiyor mu yani? Ekstra delik mi açmam lazım

yanlış hatırlamıyorsam 3 parça geliyor birisi masaya sabitleme aparatı bu aparatta kablo geçicek bir kısım yok diğer 2 kısımda kablo tutucu var masaya sabitledikten sonra delik vb varsa masaya tutturma aparatının yerinin yanından falan delikten aşşağıya verebilirsin ama öbür türlüsü yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ya ben anlatamadım ya da sizi anlayamadım. Hocam şöyle söyleyeyim o tutucunun içinden geçemiyor mu yani? Ekstra delik mi açmam lazım

yanlış hatırlamıyorsam 3 parça geliyor birisi masaya sabitleme aparatı bu aparatta kablo geçicek bir kısım yok diğer 2 kısımda kablo tutucu var masaya sabitledikten sonra delik vb varsa masaya tutturma aparatının yerinin yanından falan delikten aşşağıya verebilirsin ama öbür türlüsü yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
saolun hocam.

f80 kullanıyorum, hayır kabloları doğrudan içinden geçirerek masanın içinden geçiremezsin, öyle geçirebileceğin bir yeri yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,199
Üyeler
191,448
Son üye
palamutunbiyografisi
Geri