Korsan oyunlar bilgisayara hangi tür zarar verebilir

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kardeşim sen baya deneyimli birine benziyorsun neden şaşırdın onu anlamadım ben deneyip yaşadıgım sorunları şeyleri söyledim biz cahilleri bi aydınlat..
Talat 32 yaşındayım 20 seneden fazladır PC kullanıyorum. Hatta Comodore64 görüp kullandım. İlk oyunumu PC'ye disketten kurdum, dün gibi hatırlarım. Yıllardır korsan kullanırım ama söylediğin şey o kadar asılsız ve mesnetsiz bir söz ki, cehaletini tarif edecek açıklamam yok.

Talat 32 yaşındayım 20 seneden fazladır PC kullanıyorum. Hatta Comodore64 görüp kullandım. İlk oyunumu PC'ye disketten kurdum, dün gibi hatırlarım. Yıllardır korsan kullanırım ama söylediğin şey o kadar asılsız ve mesnetsiz bir söz ki, cehaletini tarif edecek açıklamam yok.
Virüs kelimesinden o kadar korkuyorlar ki duydukları gibi hesap profillerinin çalındığını düşünüyorlar. :D

daha kendini açıklayamıyor hocam arkadaş boş ver gitsin

Oysa ki xp dönemlerinde ne kadar virüs gördük be aga. :D
Hala diyorum USB virüsü kadar inatçı virüs görmedim ben.
Dosyalara nasıl gömülüyordu vah ki ne vah.

Bir günde 5-6 defa pc mi formatlanır? :D

Oysa ki xp dönemlerinde ne kadar virüs gördük be aga. :D
Hala diyorum USB virüsü kadar inatçı virüs görmedim ben.
Dosyalara nasıl gömülüyordu vah ki ne vah.

Bir günde 5-6 defa pc mi formatlanır? :D
Yav internet kafe bebesiyiz biz. Kaç knight hesabı çaldırdım sayısını unuttum :D

Yav internet kafe bebesiyiz biz. Kaç knight hesabı çaldırdım sayısını unuttum :D
Şu korsancı dvd satan birkaç kişi beni terslemişti almıyorsan ne kadar bakacaksın daha kutu üzerine.

Hepsinin kutusunun arkasında dosya içerikleri yazıyordu diye dikkatlice okuyordum.

Terslendikten sonra torrent diye nimeti buldum adamlara yoksa para kazandırıyordum. Baya oyun dvdsi vardı bende :D

Şu korsancı dvd satan birkaç kişi beni terslemişti almıyorsan ne kadar bakacaksın daha kutu üzerine.

Hepsinin kutusunun arkasında dosya içerikleri yazıyordu diye dikkatlice okuyordum.

Terslendikten sonra torrent diye nimeti buldum adamlara yoksa para kazandırıyordum. Baya oyun dvdsi vardı bende :D
Valla bir dönem internet 1gb kotalı ve hızı çok düşüktü. CD çektiriyorduk işte, ben onun korsan bir iş olduğunu yaşım ilerleyince öğrenmiştim. Bazı oyunlar 6CD falan tutunca servet ödüyorduk ama DVD çıkınca bayram havası vardı herkeste :D

Valla bir dönem internet 1gb kotalı ve hızı çok düşüktü. CD çektiriyorduk işte, ben onun korsan bir iş olduğunu yaşım ilerleyince öğrenmiştim. Bazı oyunlar 6CD falan tutunca servet ödüyorduk ama DVD çıkınca bayram havası vardı herkeste :D
1 diski çıkar öbürünü tak devam et.
Ayrı bir havası vardı ya.

Arkadaşlarada yazmıştım oyun. Bilimadamı gibi görüyorlardı beni :D Tabi o zaman herkes oyun açılsın oynayalım derdinde, ama sen oyun kurulumu yapıyorsun adama bak bişeyler seçe seçe ilerliyor diyorlar :D komik günlerdi.

1 diski çıkar öbürünü tak devam et.
Ayrı bir havası vardı ya.

Arkadaşlarada yazmıştım oyun. Bilimadamı gibi görüyorlardı beni :D Tabi o zaman herkes oyun açılsın oynayalım derdinde, ama sen oyun kurulumu yapıyorsun adama bak bişeyler seçe seçe ilerliyor diyorlar :D komik günlerdi.
Bende rockstar gibiydim ortaokulda ya good old days. Şuraya bir nostalji bırakayım.

Ekran görüntüsü 2026-02-01 171927.webp

Kişisel verileriniz kart bilgileriniz vesaire çalınabilir yada bilgisayarı formatlayana kadar kullanamaz hale gelebilirsiniz virüsün ne olduğuna bağlı biraz

Bende rockstar gibiydim ortaokulda ya good old days. Şuraya bir nostalji bırakayım.

Alıntıyı görüntüle
Ya içimden bir ses Dvd ye torrentten setup oyunları yaz depola diyor.

Yarın öbürgün nükleer bombaları salırlar kimse içeriklere ulaşamaz felan.
Sanki bir bela geliyor hissine kapılıyorum arada bir. Zaten İran ve Amerika da füzeleri bir birine döndürmüş bi olay koptu kopacak :D

kardom o zaman ciddi virüs vardır. kardom ben hep rdr2 falan dahil korsan oynadım TR dil desteği olmayan oyuna para vermiyorum korsan oynuyorum ve defender hep açık kardom bazı oyunlarda dediğin gibi kardom siliyor bende başka yerden indiriyorum sıkıntı olmuyor kardom defender kapatmadan kurduruyorsa temizdir kardom yoksa gg
Avast her boka tehtid algılandı diyor bende kapatıyorum fitgirlden rdr vea tlou indirmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım

Sahte linklere tıklamadığın sürece virüs yemen zor, yani yıllardır kullanıyorum oyunun kendisinden virüs yemedim hala, sahte exe dosyasından yemiştim yıllar önce oda setup virüslüydü.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,266
Üyeler
188,552
Son üye
Avrim
Geri