Korsan oyunlar bilgisayara hangi tür zarar verebilir

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
yani fitgirl güvenli diyorsunuz
Az yüklemedim o kızın fotosu eşliğinde. Bide müzik çalıyor arka fonda dın dırı dınnnn :D Güvenli olur tabi.

En sonda dosyalarının eksikliğini bile denetliyor.
Kaspersky hiç bir uyarı vermiyor virüs diye.

Fitgirl ile orjinal oyunlar arasındaki fark :

Orjinal oyunlar : El değmemiş bakire bir kız, başlık parası çok fazla olan ... :)

Fitgirl : Güzellik prensesi seçilmiş ama fakat yedi kocalı veya boşanmış kız(!)

Hangisi daha iyi? Biri aşırı cezbedici diğeri sadece bakire ama aşırı da maliyetli bir mal. Tercih sizin .

çoğu kişinin bildiği bir korsan sitesinden oyun yükleyeceğim fakat hangi tür zararları verebilir onları merak ettim
'' çoğu kişinin bildiği '' dediğin oyunindirvip falansa yemeyeceğin virüs kalmaz , ha gider fit-kız kullanırım dodi kullanırım diyorsan risk yok.

Orjinal oyunlar : El değmemiş bakire bir kız :)

Hangisi daha iyi? Biri aşırı cezbedici diğeri sadece bakire ama aşırı da maliyetli bir mal. Tercih sizin .
tabii ki orijinal ama 70 dolar veremiyorum maalesef hocam durumum el vermiyor

çoğu kişinin bildiği bir korsan sitesinden oyun yükleyeceğim fakat hangi tür zararları verebilir onları merak ettim
Korsan oyun oynamayın.Hiçbir zaman güvenli değildir,başkasında sıkıntı olmaması sizde olmayacağı anlamına gelmez.O indirme linkleri kendi içinde defalarca kez değişiyor ve birine denk gelmeyen virüslü dosyalar başkasına denk geliyor.Bilgisayara verebileceği zararlar saymakla bitmez;yüksek ram kullanımı,mail ve diğer hesap güvenliklerine sızma,resim-video vb birçok kişisel öteye şifre koymak gibi birçok zararı vardır.Korsan oyundan uzak durun,kendi paranızla alacağınız tek bir oyun korsan olarak indireceğiniz tüm oyunlardan daha güvenlidir daha keyiflidir.

Korsan oyun oynamayın.Hiçbir zaman güvenli değildir,başkasında sıkıntı olmaması sizde olmayacağı anlamına gelmez.O indirme linkleri kendi içinde defalarca kez değişiyor ve birine denk gelmeyen virüslü dosyalar başkasına denk geliyor.Bilgisayara verebileceği zararlar saymakla bitmez;yüksek ram kullanımı,mail ve diğer hesap güvenliklerine sızma,resim-video vb birçok kişisel öteye şifre koymak gibi birçok zararı vardır.Korsan oyundan uzak durun,kendi paranızla alacağınız tek bir oyun korsan olarak indireceğiniz tüm oyunlardan daha güvenlidir daha keyiflidir.
kendi paramla alamıyorum ki

Orjinal oyunlar : El değmemiş bakire bir kız, başlık parası çok fazla olan ... :)

Dijital dünyasında boşanmış oyun mu olur Laaa? XD

Ben bilgisayara korsan oyun indirmenin her türlü sakıncalı olduğu kanısındayım ama bir oyuna da konsol aldıracak kadar da para bayılmak istemem. Ucuz bir wii gibi bir konsol bulurum tüm oyunları ona çekerim, mis gibi de zevkli, pc de oyun oynamaktan kat ve kat daha zevkli, neredeyse sıfır risk ve sorun.

Ben bilgisayara korsan oyun indirmenin her türlü sakıncalı olduğu kanısındayım ama bir oyuna da konsol aldıracak kadar da para bayılmak istemem. Ucuz bir wii gibi bir konsol bulurum tüm oyunları ona çekerim, mis gibi de zevkli, pc de oyun oynamaktan kat ve kat daha zevkli, neredeyse sıfır risk ve sorun.
Bende telefona PPPSSSPPP emulatörü indirip God of war oynarım :D

Dijital dünyasında boşanmış oyun mu olur Laaa? XD
Laa oyununun içinden geçenler var, hatta o oyunlar hiç masum değiller, yani o fitgirl ile evlenirsiniz her türlü vururum dersiniz ama asıl o sizi cebinizden vurduğunda gerçeği anlarsınız :D Bilgisayarda bir kere başınıza gelir böyle şeyler, ama geldi mi de tufan olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende telefona PPPSSSPPP emulatörü indirip God of war oynarım :D
Telefonda hele hiç bi iş görülmez, ne tuş var ne zevk :D

Laa oyununun içinden geçenler var, hatta o oyunlar hiç masum değiller, yani o fitgirl ile evlenirsiniz her türlü vururum dersiniz ama asıl o sizi cebinizden vurduğunda gerçeği anlarsınız :D Bilgisayarda bir kere başınıza gelir böyle şeyler, ama geldi mi de tufan olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Telefonda hele hiç bi iş görülmez, ne tuş var ne zevk :D
Bence çok ciddiye almışsın şu boşanmış kız meselesini.

Şu yorumun o kadar işten anlamaz bir yorum ki ne diyeyim şaşırdım.
Kardeşim sen baya deneyimli birine benziyorsun neden şaşırdın onu anlamadım ben deneyip yaşadıgım sorunları şeyleri söyledim biz cahilleri bi aydınlat..

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,347
Üyeler
193,353
Son üye
pandarock123
Geri