Korsan oyunlar bilgisayara hangi tür zarar verebilir

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İyi bir virüs bilgisayara zarar vermez. Kullanıcıyı şöğüşler. Acemi işiyse can sıkar sadece. Virüssüz beleş oyun da olmaz. En azından bir coin miner bulunur içinde. Yine acemi işiyse becerememiştir. Oyun da yine o durumda çalışmıyor olabilir.
bilgisyaarda kaspersky premium var oda mı korumaz

bilgisyaarda kaspersky premium var oda mı korumaz
Kaspersky virüsü veya virüslü dosyayı temizler. Bu durumda bazen uygulama veya oyun tamamen silinebilir. Bunu aşabilmek için de sen Kaspersky'yi devre dışı bırakmak zorunda kalırsın. Çünkü bir hata olduğunu sanıp, mutlaka kurmaya kalkarsın. Her zaman zincirin en zayıf halkası kullanıcı olur. Belâdan uzak durmak en iyisi. Hepimiz bir gün bir şekilde aldanabiliriz.

Kaspersky virüsü veya virüslü dosyayı temizler. Bu durumda bazen uygulama veya oyun tamamen silinebilir. Bunu aşabilmek için de sen Kaspersky'yi devre dışı bırakmak zorunda kalırsın. Çünkü bir hata olduğunu sanıp, mutlaka kurmaya kalkarsın. Her zaman zincirin en zayıf halkası kullanıcı olur. Belâdan uzak durmak en iyisi. Hepimiz bir gün bir şekilde aldanabiliriz.
yok hayır kapatmayacağım silerse ben de silerim oyunu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kaspersky açıkken ve internet kapalıyken yönetici olarak çalıştırılır mı setup?

Bazı virüsler tanımlanmadığı için geç fark edilebilir. Genelde yeni bir virüsün yayıldıktan sonra tesbiti bir kaç Ay sürebilir. Veya şüpheli işlemlerden kendini ele verebilir. 100% güvenlik hiç bir zaman yok.

kaspersky açıkken ve internet kapalıyken yönetici olarak çalıştırılır mı setup?
Çalıştıtılsbilir.

Bazı virüsler tanımlanmadığı için geç fark edilebilir. Genelde yeni bir virüsün yayıldıktan sonra tesbiti bir kaç Ay sürebilir. Veya şüpheli işlemlerden kendini ele verebilir. 100% güvenlik hiç bir zaman yok.

Çalıştıtılsbilir.
yok yani güvenlik açısından çalıştırılabilirliğini soruyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,591
Üyeler
193,442