Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,606
Donunu kaptırırsın, haberin olmaz.söğüşten bahsettiğiniz olay nedir hocam
Donunu kaptırırsın, haberin olmaz.söğüşten bahsettiğiniz olay nedir hocam
bilgisyaarda kaspersky premium var oda mı korumazİyi bir virüs bilgisayara zarar vermez. Kullanıcıyı şöğüşler. Acemi işiyse can sıkar sadece. Virüssüz beleş oyun da olmaz. En azından bir coin miner bulunur içinde. Yine acemi işiyse becerememiştir. Oyun da yine o durumda çalışmıyor olabilir.
5-6 yaşından beri hep crack oyun yükledim virüs falan yemedim güvenilir sitelerden indirdiğin sürece bir şey olmazçoğu kişinin bildiği bir korsan sitesinden oyun yükleyeceğim fakat hangi tür zararları verebilir onları merak ettim
Kaspersky virüsü veya virüslü dosyayı temizler. Bu durumda bazen uygulama veya oyun tamamen silinebilir. Bunu aşabilmek için de sen Kaspersky'yi devre dışı bırakmak zorunda kalırsın. Çünkü bir hata olduğunu sanıp, mutlaka kurmaya kalkarsın. Her zaman zincirin en zayıf halkası kullanıcı olur. Belâdan uzak durmak en iyisi. Hepimiz bir gün bir şekilde aldanabiliriz.bilgisyaarda kaspersky premium var oda mı korumaz
yok hayır kapatmayacağım silerse ben de silerim oyunuKaspersky virüsü veya virüslü dosyayı temizler. Bu durumda bazen uygulama veya oyun tamamen silinebilir. Bunu aşabilmek için de sen Kaspersky'yi devre dışı bırakmak zorunda kalırsın. Çünkü bir hata olduğunu sanıp, mutlaka kurmaya kalkarsın. Her zaman zincirin en zayıf halkası kullanıcı olur. Belâdan uzak durmak en iyisi. Hepimiz bir gün bir şekilde aldanabiliriz.
kaspersky açıkken ve internet kapalıyken yönetici olarak çalıştırılır mı setup?Kaspersky virüsü veya virüslü dosyayı temizler. Bu durumda bazen uygulama veya oyun tamamen silinebilir. Bunu aşabilmek için de sen Kaspersky'yi devre dışı bırakmak zorunda kalırsın. Çünkü bir hata olduğunu sanıp, mutlaka kurmaya kalkarsın. Her zaman zincirin en zayıf halkası kullanıcı olur. Belâdan uzak durmak en iyisi. Hepimiz bir gün bir şekilde aldanabiliriz.
Bazı virüsler tanımlanmadığı için geç fark edilebilir. Genelde yeni bir virüsün yayıldıktan sonra tesbiti bir kaç Ay sürebilir. Veya şüpheli işlemlerden kendini ele verebilir. 100% güvenlik hiç bir zaman yok.yok hayır kapatmayacağım silerse ben de silerim oyunu
Çalıştıtılsbilir.yok hayır kapatmayacağım silerse ben de silerim oyunu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kaspersky açıkken ve internet kapalıyken yönetici olarak çalıştırılır mı setup?
yok yani güvenlik açısından çalıştırılabilirliğini soruyorumBazı virüsler tanımlanmadığı için geç fark edilebilir. Genelde yeni bir virüsün yayıldıktan sonra tesbiti bir kaç Ay sürebilir. Veya şüpheli işlemlerden kendini ele verebilir. 100% güvenlik hiç bir zaman yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çalıştıtılsbilir.
Kaspersky tam sürüm kuruluysa internetsiz de çalışır.yok yani güvenlik açısından çalıştırılabilirliğini soruyorum
hocam indireyim mi peki sizce şuan çok kararsızımKaspersky tam sürüm kuruluysa internetsiz de çalışır.
tam sürüm ü varsa indir vpn de var ben 300 tl ye aldım 200 tl hepsi burada çeki vermiştihocam indireyim mi peki sizce şuan çok kararsızım
tam sürüm olarak neyden bahsediyorsunuz hocamtam sürüm ü varsa indir vpn de var ben 300 tl ye aldım 200 tl hepsi burada çeki vermişti
RGmechanic var bide, babadır.fitgirl
yani fitgirl güvenli diyorsunuzRGmechanic var bide, babadır.