- Konu Sahibi Konu Sahibi
-repacks.site mi hocamDoğru sitesini bulursan eğer xatab, dodi, elamigos, fitgirl hepsi güvenli. Problem çok fazla klon sitelerinin olması.
-repacks.site mi hocamDoğru sitesini bulursan eğer xatab, dodi, elamigos, fitgirl hepsi güvenli. Problem çok fazla klon sitelerinin olması.
Yes sir.-repacks.site mi hocam
dostum crak oyun belirli bir süreden sonra pcyi resmen hantallaştırıyordoğru yerden indirsek
emin misin hocam hantallaştırıyor derken neyi kastediyorsunuzdostum crak oyun belirli bir süreden sonra pcyi resmen hantallaştırıyor
nese sen indir oyna zamanla anlarsın güvenli yerlerden indirdiğin sürece sorun olmaz ..emin misin hocam hantallaştırıyor derken neyi kastediyorsunuz
hocam neden cevap vermiyorsunnese sen indir oyna zamanla anlarsın güvenli yerlerden indirdiğin sürece sorun olmaz ..
düzgün yerden indirirsen zarar vermezçoğu kişinin bildiği bir korsan sitesinden oyun yükleyeceğim fakat hangi tür zararları verebilir onları merak ettim
yönetici olarak çalıştırmalı mıyım fitgirlü hocam?düzgün yerden indirirsen zarar vermez
evetyönetici olarak çalıştırmalı mıyım fitgirlü hocam?
Şu yorumun o kadar işten anlamaz bir yorum ki ne diyeyim şaşırdım.dostum crak oyun belirli bir süreden sonra pcyi resmen hantallaştırıyor
söğüşten bahsettiğiniz olay nedir hocamİyi bir virüs bilgisayara zarar vermez. Kullanıcıyı şöğüşler. Acemi işiyse can sıkar sadece. Virüssüz beleş oyun da olmaz. En azından bir coin miner bulunur içinde. Yine acemi işiyse becerememiştir. Oyun da yine o durumda çalışmıyor olabilir.