İşyerine İstirahat Raporu Vereceğim

Beguile

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
580
Selamlar, özel bir hastanede göz ameliyatı oldum. İstirahat raporu yazıldı. Rapor e-devlette İstirahat Raporları kısmında da gözüküyor. Raporda, Ayakta Başlama/Bitiş Tarihi, İşbaşı/Kontrol Tarihi vb yazıyor ancak, birde "Rapor Durumu: Çalışır" yazıyor. Bu ne anlama geliyor? Bu raporu versem eksik günler maaştan kesilirmi?

Şöyle oluyor mesala sana 3 lük rapor verdi 10.gun başladı 13. Gün bitti ayın 14. Günü çalışa bilir demek

Selamlar, özel bir hastanede göz ameliyatı oldum. İstirahat raporu yazıldı. Rapor e-devlette İstirahat Raporları kısmında da gözüküyor. Raporda, Ayakta Başlama/Bitiş Tarihi, İşbaşı/Kontrol Tarihi vb yazıyor ancak, birde "Rapor Durumu: Çalışır" yazıyor. Bu ne anlama geliyor? Bu raporu versem eksik günler maaştan kesilirmi?
Eğer iş yerin raporun ücretini karşılıyorsa maaşından kesinti olmaz eğer karşılamıyor ise devlet sana raporlu olduğun günler için atıyorum 10 günlük raporun var 1günün 3 de 2 sini karşılıyor atıyorum maaşın 45bin lira 10 günlük ücretin 15 bin devlet sana 10 bin ödeme yapıyor. Bu sürecin ilerlemesi için şirketinin raporu onaylaması gerekiyor. E devletede ödeme bilgisi için iban giriyorsun

Çalışır derken gözüm çalışır ama kendim henüz değil diyip işi oyalayabilirsin :D

Geri