🔥İndirim Dark Guardian Pro Akvaryum Kasa 2.698 TL | Diamond Pro 1.649 TL

Kargoyu görene kadar alıyordum , 550tl de vermem bir kargoya ürün fiyatına yedirse içim daha rahat olır

valla kargo anlaşmasız değil onu diyeyim,
2-3 bin tl tutar anlaşmasız olursa da
müşteriye böyle bir yansıtma olamaz

3 ay once aynı ölçülerdeki cooler master td500ü 120tlye kargoladım :d mng online kargo oluşturup subeden teslim ederseniz suan max 300-350olsun hadi. Firma iyi saplıyo, zaten malum parti yanlısı bu firma beklenen hareket. Zamanında garanti sürecimde tehdit etmişlerdi xd

anlaşmalı kargocusu olmasa o fiyat 600 değil binlerce lira olurdu, anlaşmasız bi kargo yollarsanız göreceğiniz fiyatlar aklınızı yerinden oynatabilir, diğer 50 şirketten 49'u bu 600 tl kargo ücretini ürünün içine yedirdiği için hissetmiyorsunuz.
Anlaşmalı kargom var Türkiye'nin dört bir yanına mobil bölge(köyler) hariç 20desiyi 275 liraya gönderiyorum. Ben küçücük bir esnafım. 20 desi 1kasa yapar. 1-3 desi arası 95 lira küçük orta kargo poşetleri işte.

1770105861207.webp

1770105887840.webp

ekstra büyük boy secildi

1770105905221.webp

130 liraya kargo gönderiliyor sahibindene göre ve adres fark etmiyor yani istanbul-van da gönderebilirsizi istanbul dan istanbul a da.Hepsiburada amazon trendyol vs dahada uyguna gönderiyordur tahminen bunlar binlerce ürün satıyor yani...

Önceden depo teslim seçeneği vardı şu an kalkmış bana yakın mesela , kargo konusunda millet hassas birçok firma 50,100tl kargo istiyor diye o kadar eleştirildi bunlarda bariz anlaşma vs bir yana net 3 katı kargo istiyorlar keyifleri bilir millet enayi değil .

Anlaşmalı kargom var Türkiye'nin dört bir yanına mobil bölge(köyler) hariç 20desiyi 275 liraya gönderiyorum. Ben küçücük bir esnafım. 20 desi 1kasa yapar. 1-3 desi arası 95 lira küçük orta kargo poşetleri işte.
o zaman bizi tokatlamaya çalışıyorlar, ben 20 kilo mala 3k kargo verince, anlaşmalı da max 600 lere düşer diye düşünmüştüm.

Kasayı geçenlerde hepsiburadadan aldım 3400 filan . Güzel kasa tavsiye ederim .

Önceden depo teslim seçeneği vardı şu an kalkmış bana yakın mesela , kargo konusunda millet hassas birçok firma 50,100tl kargo istiyor diye o kadar eleştirildi bunlarda bariz anlaşma vs bir yana net 3 katı kargo istiyorlar keyifleri bilir millet enayi değil .
Banada yakın sordum Çarşamba Perşembe depodan teslim var dedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,474
Üyeler
188,427
Son üye
IamV
Geri