tayfunQuest
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
kırklareli de doğdum 03;45 saatinde 17 şubat 1999 kova burcuyum her sitede farklı çıkıyor hangisi doğru bulamıyorum bi türlü yardımcı olur musunuz
Sanırım birinin kız arkadaşı önemli bir soru sormuş... chatgptye sor o bilir herhaldekırklareli de doğdum 03;45 saatinde 17 şubat 1999 kova burcuyum her sitede farklı çıkıyor hangisi doğru bulamıyorum bi türlü yardımcı olur musunuz
aslinda direkt bilmiyorum diyerek de kızın ona anlatmasi daha tatli olur.Sanırım birinin kız arkadaşı önemli bir soru sormuş... chatgptye sor o bilir herhalde
güzel düşündün.aslinda direkt bilmiyorum diyerek de kızın ona anlatmasi daha tatli olur.
valla ben merak ettimSanırım birinin kız arkadaşı önemli bir soru sormuş... chatgptye sor o bilir herhalde
chatgpt oğlak diyo grok yay diyo hepsi farklı işteSanırım birinin kız arkadaşı önemli bir soru sormuş... chatgptye sor o bilir herhalde
kırklareli de doğdum 03;45 saatinde 17 şubat 1999 kova burcuyum her sitede farklı çıkıyor hangisi doğru bulamıyorum bi türlü yardımcı olur musunuz