🔥İndirim Huawei MateBook 14 (125H 16/512GB OLED 120Hz Dokunmatik) 34.999TL

cahilliğini kabul edip hala tartışmaya çalışanı da ilk defa görüyorum. 33 yaşındayım. kurşun kalemle işlemci oc yapan nesildenim. demagoji yapıp duruyorsun. bilgi edinmek istemiyorsan forumda dolaşma git tiktokta göbek sallanyaları izle.
helal sana demek overclock yapıyordun :D bende elektronik mühendisiyim dijital devre tasarımı ve embedded software üzerine çalışıyorum çok memnun oldum.

aydınlat bizi diyorum bilgi edinmek istemiyorsun diyorsun :kekw: demagoji yapma diyip tiktok falan karıştırmanda harika gerçekten.
yeterince eğlendirdin beni sağolasın. sen yinede çok bilmediğin şeyler hakkında bu kadar kesin konuşma.

cahilliğini kabul edip hala tartışmaya çalışanı da ilk defa görüyorum. 33 yaşındayım. kurşun kalemle işlemci oc yapan nesildenim. demagoji yapıp duruyorsun. bilgi edinmek istemiyorsan forumda dolaşma git tiktokta göbek sallanyaları izle.
Ben de bilgisayar mühendisiyim, boomerlara anlamadığı işlere karışmamasını söleyen nesildenim.

Bu forumda herhangi bir ürün/indirim konusu nasıl oluyor da 2 koca adamın tartışmasına dönüşüyor anlamış değilim. Ürünleri kendi üretiminiz gibi neden savunuyorsunuz arkadaşlar ?

Bu forumda herhangi bir ürün/indirim konusu nasıl oluyor da 2 koca adamın tartışmasına dönüşüyor anlamış değilim. Ürünleri kendi üretiminiz gibi neden savunuyorsunuz arkadaşlar ?
Çünkü ben mac aldım en iyisi mac tam 0.00001mm daha ince işlemci üretimi var :D

Hocam lenovo yogayı alıcaktım 1 saat önce stok bitip fiyat arttırdılar :( İner mi acaba
genelde bir cihazın stoğu bitince zor geliyor bu cihazlarda farklı cihazlara bakmanızı öneririm

1k tl fazlaya başka satıcı başka renk var değerlendirebilirsiniz bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazı insanlar kendi aldığı ürünün kötü veya herhangi bir konuda eksik olduğunu kabullenemiyor bazen veya o fiyattaki en iyi ürün olmadığını
Ama sorun zaten burda ürünler bazı kullanıcılar için daha iyi veya daha kötü olabilir bazı yönlerden

genelde bir cihazın stoğu bitince zor geliyor bu cihazlarda farklı cihazlara bakmanızı öneririm

1k tl fazlaya başka satıcı başka renk var değerlendirebilirsiniz bence
Hocam 42.5K idi fiyatı 45.9 olmuş arada 2.5k var biraz beklesem mi satıcıyla konuştum idefixin elinde dediler bu sepette indirim ne sıklıkla geliyor acaba

Hocam 42.5K idi fiyatı 45.9 olmuş arada 2.5k var biraz beklesem mi satıcıyla konuştum idefixin elinde dediler bu sepette indirim ne sıklıkla geliyor acaba
Hee idefix e bağlı o indirim evet
Arada bir yapıyorlar beklemek lazım onu

Hee idefix e bağlı o indirim evet
Arada bir yapıyorlar beklemek lazım onu
Hocam tahmini bi aralık var mı ya 2 ayda birse boşuna beklemiyim, kart ekstresi kesilsin dedim 10 gündür bekliyordum bugün alırken indirim bitti çok tatsızdı valla :D

Hocam tahmini bi aralık var mı ya 2 ayda birse boşuna beklemiyim, kart ekstresi kesilsin dedim 10 gündür bekliyordum bugün alırken indirim bitti çok tatsızdı valla :D
idefix indirim sıklığı hakkıdna bilgim yok kusura bakmayın hocam

Windowsa döndüm hocam ikinci elle uğraşmak istemiyorum herkes bi triplerde
linux kullanmanı öneririm bu arada distrolara hakim değilsen linux mint ile başlayabilirsin

Geri