🔥İndirim Huawei MateBook 14 (125H 16/512GB OLED 120Hz Dokunmatik) 34.999TL

helal sana demek overclock yapıyordun :D bende elektronik mühendisiyim dijital devre tasarımı ve embedded software üzerine çalışıyorum çok memnun oldum.

aydınlat bizi diyorum bilgi edinmek istemiyorsun diyorsun :kekw: demagoji yapma diyip tiktok falan karıştırmanda harika gerçekten.
yeterince eğlendirdin beni sağolasın. sen yinede çok bilmediğin şeyler hakkında bu kadar kesin konuşma.

zikrin var fikrin yok. ben somut verilerle konuşuyorum sen laga luga yapıyorsun. argümanını savunan iki satır yazmamışsın ama elektronik mühendisisin. biz de yedik.

bir başkası da demiş yok mac almış da savunuyormuş falan. para verip alıp aldım çünkü benim kullanım senaryomda en f/p chaz buydu. başka bir cihaz f/p olsa onu alırdım. bu cihaza da çöp alınmaz falan demiyorum. şu cihaza "macbook killer" demek cahilliktir diyorum. aynı kişi 3-4 kazı cihaz önermişsin demiş. mesel de o zaten. mac kalibresinde performans elde etmek istiyorsan w11 tarafında macin 3-4 katı para vemen gerekiyor zaten.

ama kime alatıyorum nato kafa nato mermer. siz iki kelime teknik açıklama yapamayan "elektronik mühendisi" arkadaşınızla gülüşüp eğlenin. "oydonlot büzü ehuehueheu" he oku aydınlan.

Geri