En düşük konudaki fiyata satıldı.vatanda en düşük kaça satıldı bu monitör.
bilen varmı?
En düşük konudaki fiyata satıldı.vatanda en düşük kaça satıldı bu monitör.
bilen varmı?
Hocam 5. Nesil cihazlar pahalı. Woled 4. Nesil cihaz değil mi ?Woled almak istemiyorum yoksa bu aşırı iyi
samsungun kendi sitesinde hem daha uygun 19.5k hemde peşine 6 taksit. samsung u kendi sitesinden alma taraftarıyım.2 tane kaldı diyor HB 6 taksit için son fırsat olabilir Paraf harici
Link var mı hocamsamsungun kendi sitesinde hem daha uygun 19.5k hemde peşine 6 taksit. samsung u kendi sitesinden alma taraftarıyım.
21 burdasamsungun kendi sitesinde hem daha uygun 19.5k hemde peşine 6 taksit. samsung u kendi sitesinden alma taraftarıyım.
g50sf yerine g50f modelini sepete eklemişim. kusura bakmayın. samsung da da 21k şuan.Link var mı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
21 burda
O tarz indirimler bize değmiyor hocamg50sf yerine g50f modelini sepete eklemişim. kusura bakmayın. samsung da da 21k şuan.
kamu çalışanlarına 18.2k ama. o kesin kendi teyitim dir.
O tarz indirimler bize değmiyor hocam
7k daha koyarim dersen alienware aw2725d var bundan cok daha iyi monitor.bu monitör almaya değer mi acaba? çok muğlak kaldım olaya. 3-4 monitör seçtim. 9 bin ile 14 bin arası sonuncusuda bu. onlar ıps. bu uygun olduğundan oled.
+7k konusunda biraz çekiniğim. aw2725dm var birde samsungdan 6k eksiğine. D yerine dm demişler. ıps panel dell in. o nasıldır acaba. birde asusun bi modeli var. VG27AQL5A . birde bunlardan daha geride msi mag 275qf var. son olarak gigabyte g27q2 var. kağır üzerinde msi hariç hepsi güzel. ama msi da parlaklığı az olduğundan gözü yormaz. bu oled in de parlaklığı az olduğundan gözümü belki yormaz diye almayı düşünüyorum.7k daha koyarim dersen alienware aw2725d var bundan cok daha iyi monitor.
oled parlaklık yerine keskinlikten dolayı göz yorabiliyor, va veya miniled düşenebilirsin siyah renkler önemliyse.+7k konusunda biraz çekiniğim. aw2725dm var birde samsungdan 6k eksiğine. D yerine dm demişler. ıps panel dell in. o nasıldır acaba. birde asusun bi modeli var. VG27AQL5A . birde bunlardan daha geride msi mag 275qf var. son olarak gigabyte g27q2 var. kağır üzerinde msi hariç hepsi güzel. ama msi da parlaklığı az olduğundan gözü yormaz. bu oled in de parlaklığı az olduğundan gözümü belki yormaz diye almayı düşünüyorum.
çok da siyah takıntım yok. düz bi oyuncu sayılırım. monitör kaliteli olsun, renkler cırtlamasın ve en önemlisi gözümü bakarken yorup baş ağrısı yapmasın diye arayıştayım ama bir sonuca varamadım. al kullan memnun kalmazsan iade et olayını pek sevmiyorum(etik bulmuyorum). 2 tane televizyon aldım aralıklarla. çoook araştırdım ve değdi. tv de kolay alıyorsun kaliteli va panel yaslanıp derdi tasayı bırakıp izliyorsun. ama bubda hem çeşit çok hem özellik fazlalığı kafa karıştırıyor.oled parlaklık yerine keskinlikten dolayı göz yorabiliyor, va veya miniled düşenebilirsin siyah renkler önemliyse.