❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G5 OLED 27" 2K 180Hz Monitör - 20,4 bin TL

2 tane kaldı diyor HB 6 taksit için son fırsat olabilir Paraf harici

Ekler

• 1000098929.webp
    1000098929.webp
    37.6 KB · Hit: 81
Woled almak istemiyorum yoksa bu aşırı iyi
Hocam 5. Nesil cihazlar pahalı. Woled 4. Nesil cihaz değil mi ?

Paylaşılan Asus un özellikleri kağıt üstünde iyi. Neden woled almak istemiyorsunuz? Konuya vâkıf olmadığım için soruyorum.

Ekler

• 1000098974.webp
    1000098974.webp
    108 KB · Hit: 55
Samsung.com.tr çalışan indirimim var dileyene konu başlığındaki fiyattan verebilirim

7k daha koyarim dersen alienware aw2725d var bundan cok daha iyi monitor.
+7k konusunda biraz çekiniğim. aw2725dm var birde samsungdan 6k eksiğine. D yerine dm demişler. ıps panel dell in. o nasıldır acaba. birde asusun bi modeli var. VG27AQL5A . birde bunlardan daha geride msi mag 275qf var. son olarak gigabyte g27q2 var. kağır üzerinde msi hariç hepsi güzel. ama msi da parlaklığı az olduğundan gözü yormaz. bu oled in de parlaklığı az olduğundan gözümü belki yormaz diye almayı düşünüyorum.

+7k konusunda biraz çekiniğim. aw2725dm var birde samsungdan 6k eksiğine. D yerine dm demişler. ıps panel dell in. o nasıldır acaba. birde asusun bi modeli var. VG27AQL5A . birde bunlardan daha geride msi mag 275qf var. son olarak gigabyte g27q2 var. kağır üzerinde msi hariç hepsi güzel. ama msi da parlaklığı az olduğundan gözü yormaz. bu oled in de parlaklığı az olduğundan gözümü belki yormaz diye almayı düşünüyorum.
oled parlaklık yerine keskinlikten dolayı göz yorabiliyor, va veya miniled düşenebilirsin siyah renkler önemliyse.

oled parlaklık yerine keskinlikten dolayı göz yorabiliyor, va veya miniled düşenebilirsin siyah renkler önemliyse.
çok da siyah takıntım yok. düz bi oyuncu sayılırım. monitör kaliteli olsun, renkler cırtlamasın ve en önemlisi gözümü bakarken yorup baş ağrısı yapmasın diye arayıştayım ama bir sonuca varamadım. al kullan memnun kalmazsan iade et olayını pek sevmiyorum(etik bulmuyorum). 2 tane televizyon aldım aralıklarla. çoook araştırdım ve değdi. tv de kolay alıyorsun kaliteli va panel yaslanıp derdi tasayı bırakıp izliyorsun. ama bubda hem çeşit çok hem özellik fazlalığı kafa karıştırıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,778
Üyeler
188,823
Son üye
Rookie17
Geri