⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
516
1770152463050.webp

Amazon'a bazen bir şekilde taksitli telefonlar ekleniyor ve kısa sürede bitebiliyor.
Geçmiş dönemde pek çok kez denk geldik ve bunların gönderildiğine de şahit olduk.
İlk mesaj placeholder olarak dursun. Denk geldikçe bu konu içinde paylaşalım.
Telefon ihtiyacı olan arkadaşlar için faydalı bir konu olmasını umuyorum.
Yer imlerinize şimdiden eklemeyi ve konuyu beslemeyi unutmayın.​

Son düzenleme:
Gene sıcak fırsatlarda bir breakthrough hemde bu işi yapan 2 adamın mesajları 1 ve 2. sıradayken :)

Startı verelim. :hoba:

piyasa fiyatından biraz yüksek olmasına rağmen 6 taksit ile HONOR 400 12/256 alabilirsiniz. Satıcı Vatan.

1770153119217.webp

Siyahında fiyat göstermiyor fakat "satın alma seçeneklerini gör" kısmından direkt sepete atın, ödeme ekranında 3 taksit çıkması lazım.

1770153152224.webp
1770152973363.webp

Son düzenleme:
Startı verelim. :hoba:

piyasa fiyatından biraz yüksek olmasına rağmen 6 taksit ile HONOR 400 12/256 alabilirsiniz. Satıcı Vatan.

Alıntıyı görüntüle

Siyahında fiyat göstermiyor fakat "satın alma seçeneklerini gör" kısmından direkt sepete atın, ödeme ekranında 3 taksit çıkması lazım.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
4.000 TL fazla piyasa fiyatından bunu kim ne yapsın ? Birde emoji koymuş kafayı yersin.

Birde emoji koymuş kafayı yersin.
Emojiyi konuya startı verdiğim için koydum.

4.000 TL fazla piyasa fiyatından bunu kim ne yapsın?
Konsepti anlamamışsın yada kafanda geçerli senaryoları düşünemiyorsun. Bu model evet zaten yazdığım gibi piyasaya göre biraz pahalı denk geldi ama insanlar bunları almak için ihtiyaç kredisi çekip fahiş faiz oranları ödemeyi göze alabiliyor. Örneğin adamın tek seferde çıkacak 24k parası yoktur 6 taksit = 6 maaş dönemi *4,6k'dan totalde 28k ödeyerek almak bana koymazdı.

Son düzenleme:

Konsepti anlamamışsın yada kafanda geçerli senaryoları düşünemiyorsun. Bu model evet zaten yazdığım gibi piyasaya göre biraz pahalı denk geldi ama insanlar bunları almak için ihtiyaç kredisi çekip fahiş faiz oranları ödemeyi göze alabiliyor. Örneğin adamın tek seferde çıkacak 24k parası yoktur 6 taksit = 6 maaş dönemi 3,5k'dan totalde 28k ödeyerek almak bana koymazdı.
Yani doğru da umarım daha iyi teklifler çıkar bu biraz fıs gibi.

Konsepti anlamamışsın yada kafanda geçerli senaryoları düşünemiyorsun. Bu model evet zaten yazdığım gibi piyasaya göre biraz pahalı denk geldi ama insanlar bunları almak için ihtiyaç kredisi çekip fahiş faiz oranları ödemeyi göze alabiliyor. Örneğin adamın tek seferde çıkacak 24k parası yoktur 6 taksit = 6 maaş dönemi 3,5k'dan totalde 28k ödeyerek almak bana koymazdı.

Piyasa ile aynı fiyatta taksitli telefonlar da çok denk geldi geçmişte elbette onları da paylaşırız. Tabi senin gibi tipler çıkıp heves kaçırmazsa.
3.5k değil dostum 4666 ayrıyeten 3.5k x 6 28k mı yapıyor kanka sen iyi misin?

Yani doğru da umarım daha iyi teklifler çıkar bu biraz fıs gibi.
Geçmişte piyasa ile yakın fiyatta taksitli telefonlar da çok denk geldi yine olursa onları da paylaşırız. Tabi senin gibi tipler çıkıp heves kaçırmazsa.

3.5k değil dostum 4666 ayrıyeten 3.5k x 6 28k mı yapıyor kanka sen iyi misin?
9 taksit olarak düşündüm pardon evet 6 taksit = 4,6k olsun ne farkeder. :kekw:

Hocam hangi eklentiyi kullanıyorsunuz?

Tam da benlik bir konu olmuş. Babama orta halli bir cihaz bakınıyorum bir kaç gündür. Fibabankanın alış-gidiş platformu kapanınca 0 faiz taksitli telefon da alınmıyor. Emeğin için teşekkürler @XanthiN
Takipteyim konuyu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,485
Üyeler
188,428
Son üye
ank4ldr
Geri