Forumumuzda Kronik Çökme Sorunu Yaşıyor Musunuz?

şu aralar çok yaşıyorum 404 not found tarzı yazılar çıkıyor bu sabahta vardı, şanda süperonline var işyerindeyim evde türktelekom var birinde olduğunda genelde eve gidişim 1 saat civarı gittiğimde evdede aynı hatayı alıyorum

Dostlarım biz teknik ekip olarak forumda hiç çökme sorunu yaşamıyoruz. Ama bazı şikayetler de tektük gelmiyor değil operatör kaynaklı mı yoksa bizde mi bir sorun var anlayabilmek adına konu açmak istedim, bağlantı sorunu yaşayıp yaşamadığınızı yorum kısmında benimle paylaşırsanız sevinirim.

Bağlantı sorunu yaşamıyorsanız
- Yaşamadığınızı

Bağlantı sorunu yaşıyorsanız
- Sürekli mi
- Hangi saatlerde
- Uzun süreli mi kısa süreli mi
- Ne tip bir hata ekranı ile karşılaştığınızı belirtirseniz seviniriz.
bazenleri site cok gec yukleniyor yada yuklenmiyor vodafone kullanicisiyim sorunu yasadigimda speedtest attigimda 940/190 hizlari goruyorum ekstra olarak modemden google dns yapili erisim engellerinden kacmak icin

Dostlarım biz teknik ekip olarak forumda hiç çökme sorunu yaşamıyoruz. Ama bazı şikayetler de tektük gelmiyor değil operatör kaynaklı mı yoksa bizde mi bir sorun var anlayabilmek adına konu açmak istedim, bağlantı sorunu yaşayıp yaşamadığınızı yorum kısmında benimle paylaşırsanız sevinirim.

- Yaşamadığınızı

- Sürekli mi
- Hangi saatlerde
Ben Yalancı birisiymişim ama yine de yazayım. Genelde sabah saatlerinde sürekli denk geliyorum son zamanlarda.8-10 arası gibi. Ekran görüntülerini kilitledigin konuda paylaştım. Sorun 3 farkli cihaz ile denendi.
Mobil Tt
Mobil Vodafone
Pc-Ethernet Fiber İnternet

Hemen hemen her gün giremiyorum bazen

İnternal server error 500 tarzı bir hata alıyorum bazen ve kısa sürüyor. Günün hangi saatleri hiç dikkat etmedim. Hata kodu tam aklımda değil ama 500'lü bir şey.

İnternal server error 500 tarzı bir hata alıyorum bazen ve kısa sürüyor. Günün hangi saatleri hiç dikkat etmedim. Hata kodu tam aklımda değil ama 500'lü bir şey.
aynen genelde kısa sürüyor ama oluyor bazen saate ben de dikkat etmedim

- Yaşamadığınızı

- Sürekli mi
- Hangi saatlerde

evet oluyor bendede o yarım saat sonra birdaha denedgimde duzelmis oluyor

muhtelif zamanlarda sorun yaşıyorum günün belli saatlerinde değil bazen öğlen bazen akşam bazen gece, mobil ya da web farketmiyor

bilgisayarda çok nadir olsada telefonda çok sık yaşıyorum. bazen bi konu geziyorum veya forum ana sayfasında geziniyorum bi anda bir sorunla karşılaştık hatası alıyom. en az 2-3 kere refreshlemeden düzelmiyor. sanki url adresi belirli dakikalarda yenileniyorda oraya bağlanamıyormuş gibi kaldığı bile oluyor. bilgisayardada yapıyor ama telefona kıyasla nadir oluyor.

bu aralar çok yaşıyorum özellikle gece saatlerinde giremediğim çok oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,906
Üyeler
188,849
Son üye
zamanyolcusutan
Geri