eliotdalgası
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
Ben kaşar peynirde kullandım. Bu markayı seviyorum
İade papeli ile iyi fiyata geldi. Kuponun geçerli olduğu ürünler:
Seçili Ürünler
Bimde a101 de satılıyor arada alıyorum fena değil.tarayba peyniri nasıldır hocam biliyor musun
bende orda gördüm 1.2 kg 270 lira falandı şaşırdım. ya peynirde bişey var yada fiyatında yanlışlık var diyip almamıştımBimde a101 de satılıyor arada alıyorum fena değil.
Bu markadan çok alışverişim oldu Hb ve Trendyol üzerinden. Hiç kokusu yoktu hocam. Rende den geçince çeçil gibi görüntüsü oluyordu çocuklar ayıla bayıla yiyorduBen bu markayı getirden ucuz fiyata alıyordum değişik bir koku tadı var. Hepsinde olmuyordu ama o ağır tat hissediliyordu. Uygun fiyata düşerse Teksüt markasının kaşarını öneririm. (Tost peyniri yazan ürünler çok ucuz değilse almayın.)
Koku kimyasal tarzdaydı ambalajından kaynaklı da olabilirdi gaz gibi bir kokusu vardı.Bu markadan çok alışverişim oldu Hb ve Trendyol üzerinden. Hiç kokusu yoktu hocam. Rende den geçince çeçil gibi görüntüsü oluyordu çocuklar ayıla bayıla yiyordugetirde acaba sıcakta kaldı da o yüzden mi koktu ki?
O tost peyniri (eritme peynir) yarın 225tl olucak trendyol Market üzerinden A101 e girip alın en düşük 50tl kupon oluyor 1.2kg 175tl ye gelir o zaman alınır gibi.bende orda gördüm 1.2 kg 270 lira falandı şaşırdım. ya peynirde bişey var yada fiyatında yanlışlık var diyip almamıştım![]()