Yasaklara karşı çözüm goodbydpi-UI-1.2

Reaksiyon skoru
4
Malumunuz her geçen gün kişisel hak ve özgürlüklerimiz daha çok ihlale uğruyor.
Bunu aşmak için birçok yöntem deneniyor.
Ben ise oturup uzun bir süre boyunca goodbydpi tabanlı bir araç geliştirdi.
Bu araç sayesinde fazla bilginiz olmasa bile arayüzle bilgisayar açılınca otomatik çalışır(arka planda)
Simge ikonuna tıklarsanız panel açılacaktır ve birçok özellik orada mevcut.

64 Bit için indirme linki:https://github.com/Realradioactive/Goodbydpi-UI-1.2/releases

Screenshot_2

🛡️ GoodbyeDPI-UI Dashboard v1.2

GitHub starsGitHub followersLicense
Bu yazılım, Türkiye'deki ISP (özellikle Süperonline) sansürlerini aşmak için geliştirilmiş, ValdikSS tarafından hazırlanan çekirdeği kullanan modern ve kullanıcı dostu bir arayüzdür.

🏗️ Teşekkür ve Atıf

Bu proje, ValdikSS tarafından geliştirilen orijinal GoodbyeDPI yazılımının üzerine inşa edilmiştir. Çekirdek yazılımın teknik detaylarına ve kaynak kodlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:
🔗 Orijinal GoodbyeDPI GitHub Sayfası

🚀 Öne Çıkan Özellikler

• Akıllı Analiz: Hattınız için en uygun parametreyi otomatik olarak tespit eder.
  • Hayalet Modu: Windows başlangıcında sessizce, siyah ekran ve UAC onayı olmadan çalışır.
  • Düşük Kaynak Tüketimi: Ryzen 5600 gibi işlemciler için optimize edilmiş asenkron yapı.
  • Anlık Trafik İzleme: Gecikme (Latency) ve paket akışını canlı grafiklerle takip etme imkanı.

🛠️ Başlangıç Ayarları

1. Yönetici Yetkisi: Ağ paketlerini manipüle edebilmesi için programın Yönetici Olarak çalıştırılması şarttır.
  2. EXE Konumu: Arayüzden goodbyedpi.exe yolunu bir kez seçtiğinizde bu yol kalıcı olarak kaydedilir.

🔍 Kullanım Rehberi

⚡ Otomatik Sansür Analizi

Hangi parametrenin hattınızda (özellikle Süperonline) çalıştığını bilmiyorsanız:
  • Test URL kısmına yasaklı bir site girin.
  • "Sansürü Aş" butonuna basın. Yazılım, -5 ile -9 arasındaki modern setleri sırayla deneyecektir.

📊 Canlı İzleme (Monitoring)

• "Canlı Ağ İzlemeyi Başlat" seçeneğiyle trafik verilerini görebilirsiniz.
  • Program kapalıyken veya siz istemediğiniz sürece bu sistem çalışmaz, boşa CPU harcamaz.

🏗️ Önerilen Mod Setleri

• Modern Modlar: Daha stabil ve hızlıdır. -5 ve -9 setleri Süperonline kullanıcıları için en başarılı sonuçları vermektedir.
  • Legacy Modlar: Eski sistemler ve özel kısıtlamalar için -1 ile -4 arası kullanılabilir.

👨‍💻 Geliştirici

Hasan Ç. (@Realradioactive)
GitHub followers GitHub stars

Yasal Uyarı: Bu araç sadece eğitim ve internet özgürlüğü amaçlı geliştirilmiştir. Kullanım sorumluluğu son kullanıcıya aittir.
Güzel bir proje oldu umarım beğenirsiniz.
Özgür internet için :)

Son düzenleme:
türkiye versiyonundan farkı nedir

Malumunuz her geçen gün kişisel hak ve özgürlüklerimiz daha çok ihlale uğruyor.
Bunu aşmak için birçok yöntem deneniyor.
Ben ise oturup uzun bir süre boyunca goodbydpi tabanlı bir araç geliştirdi.
Bu araç sayesinde fazla bilginiz olmasa bile arayüzle bilgisayar açılınca otomatik çalışır(arka planda)
Simge ikonuna tıklarsanız panel açılacaktır ve birçok özellik orada mevcut.

64 Bit için indirme linki:https://github.com/Realradioactive/Goodbydpi-UI-1.2/releases

Screenshot_2

🛡️ GoodbyeDPI-UI Dashboard v1.2

GitHub starsGitHub followersLicense
Bu yazılım, Türkiye'deki ISP (özellikle Süperonline) sansürlerini aşmak için geliştirilmiş, ValdikSS tarafından hazırlanan çekirdeği kullanan modern ve kullanıcı dostu bir arayüzdür.

🏗️ Teşekkür ve Atıf

Bu proje, ValdikSS tarafından geliştirilen orijinal GoodbyeDPI yazılımının üzerine inşa edilmiştir. Çekirdek yazılımın teknik detaylarına ve kaynak kodlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:
🔗 Orijinal GoodbyeDPI GitHub Sayfası

🚀 Öne Çıkan Özellikler

• Akıllı Analiz: Hattınız için en uygun parametreyi otomatik olarak tespit eder.
  • Hayalet Modu: Windows başlangıcında sessizce, siyah ekran ve UAC onayı olmadan çalışır.
  • Düşük Kaynak Tüketimi: Ryzen 5600 gibi işlemciler için optimize edilmiş asenkron yapı.
  • Anlık Trafik İzleme: Gecikme (Latency) ve paket akışını canlı grafiklerle takip etme imkanı.

🛠️ Başlangıç Ayarları

1. Yönetici Yetkisi: Ağ paketlerini manipüle edebilmesi için programın Yönetici Olarak çalıştırılması şarttır.
  2. EXE Konumu: Arayüzden goodbyedpi.exe yolunu bir kez seçtiğinizde bu yol kalıcı olarak kaydedilir.

🔍 Kullanım Rehberi

⚡ Otomatik Sansür Analizi

Hangi parametrenin hattınızda (özellikle Süperonline) çalıştığını bilmiyorsanız:
  • Test URL kısmına yasaklı bir site girin.
  • "Sansürü Aş" butonuna basın. Yazılım, -5 ile -9 arasındaki modern setleri sırayla deneyecektir.

📊 Canlı İzleme (Monitoring)

• "Canlı Ağ İzlemeyi Başlat" seçeneğiyle trafik verilerini görebilirsiniz.
  • Program kapalıyken veya siz istemediğiniz sürece bu sistem çalışmaz, boşa CPU harcamaz.

⚙️ Teknik Parametre Rehberi

[th]
Parametre

[/th][th]
İşlev

[/th]
[td]
-p

[/td][td]
Pasif DPI'yı engeller.

[/td]
[td]
-q

[/td][td]
QUIC/HTTP3 protokolünü engeller (Video akış hızı için kritik).

[/td]
[td]
-r

[/td][td]
Host başlığını hoSt olarak değiştirir.

[/td]
[td]
-f 2

[/td][td]
HTTP paket parçalama değerini optimize eder.

[/td]
[td]
--native-frag

[/td][td]
Paketleri Window Size küçültmeden parçalar (Yüksek stabilite).

[/td]

🏗️ Önerilen Mod Setleri

• Modern Modlar: Daha stabil ve hızlıdır. -5 ve -9 setleri Süperonline kullanıcıları için en başarılı sonuçları vermektedir.
  • Legacy Modlar: Eski sistemler ve özel kısıtlamalar için -1 ile -4 arası kullanılabilir.

👨‍💻 Geliştirici

Hasan Ç. (@Realradioactive)
GitHub followers GitHub stars

Güzel bir proje oldu umarım beğenirsiniz.
Özgür internet için :)
Eline sağlık kral güncel olarak TR versiyonunu kullanıyorum bunun + sı nedir ?

arayüze sahip, otomatik arkaplanda açılıyor simge durumundan kontrol edilebiliyor.
Yani türkey versiyonu olsa bile bu ekranınıza siyah cmd ekranı çıkarmıyor, tek arayüzden kontrol edilebiliyor. istendiği anda(hizmetlere git kapat vs uğraşmadan) arayüz üzerinden kontrol ederek kapatı açabilir, scriptler arası veya parametleri değiştirerek çalıştırabilirsiniz.
Eğer script fix yerse program otomatik tarayıp hangi parametler ile sansrü aştığını belirleyip otomatik script ayarı yapıyor. (geliştirme aşamasında)

Sıfırdan yazmadım temelde kod olarak zaten goodbydpi ı kullanıyor :)
Kabaca tek artısı kullanım kolaylığı ve arayüzü.

dedigini indirdim de olmadı gibi ne yapmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi yaptım oldu sag altta özel oalrak aç kapa yapam oalyı çok iyi ama sürüm 2.2.2 yi kullanıyorsun herhalde

Son düzenleme:
dedigini indirdim de olmadı gibi ne yapmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi yaptım oldu sag altta özel oalrak aç kapa yapam oalyı çok iyi ama sürüm 2.2.2 yi kullanıyorsun herhalde
aynen sürüm 2.2 var, çalışıyor diye ellemedim. pek fark etmiyor ya yenisi eskisi, arayüz zaten bu genel anlamıyla sadece

bant daraltmasını aşacaksa farketmez

Böyle konular açarken konu içi yazı rengiyle oynamazsanız seviniriz, karanlık temada yazıları da siyah yapmışsınız yazılar okunmuyor. Renk ile oynamadığınızda tema kendini ayarlıyor.

Böyle konular açarken konu içi yazı rengiyle oynamazsanız seviniriz, karanlık temada yazıları da siyah yapmışsınız yazılar okunmuyor. Renk ile oynamadığınızda tema kendini ayarlıyor.
Aynen öyle bende bide eklenti var yazı komple gitti

bant daraltmasını aşacaksa farketmez
aşar :). standart goodbydpi zaten, derin paket incelemesini kafa karıştırarak engeller, haa olurda fix gelirse iss ler tarafından ona göre farklı parametre ile deneriz.

Bu arayüz sırf illa goodbydpi kullanacak diye bir şey yok. güzel kısmı orada zaten çalışan başka bir scripti entegre ederek otomatik çalışmasını ve parametrelerini değiştirmede kullanılabilir.

Aynen öyle bende bide eklenti var yazı komple gitti
Tüm konu yazı rengini siyah yaptım. umarım düzelmiştir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,165
Üyeler
188,536
Son üye
Hümeyra parlak
Geri