Gigabyte MO27Q28G 4.Nesil Tandem Oled Monitör Kullananlar Topluluğu

4 saat beklemen gerekiyor 4 saat sonra oled care ekranında pixel clean manuel başlatabilirsiniz diye yazıyor monitör bekleme moduna geçtiğinde(pc kapattığında arka planda mutlaka yapıyordur ki keza oled care ekranında monitört aldığından bu yana pixel clean'i count olarak gösteriyor
evet doğrudur. ben 2 kez manuel pixel clean yaptım ama count 6 olarak görünüyor

Selamlar Herkese. Arkadaşlar bir süredir kullanmaktasınız. Genel yorumlarınızı alabilir miyim ekranla alakalı. Soruy yaşayanınız var mı? Ekstra önerileriniz var mı? Bugün ulaşacak elime benim de.

@Feynman01 ilk izlenim nasıl ? Dell aw2725D arasında kaldım bende . Dell in glossy olması aklımı çeliyor .

Günaydınlar. Dostum ben 2022 de satın aldığım LG nin 144 hz lik bir IPS ekrandan geçtim. Böyle olunca OLED bana çok kalite geldi tabii ki. Gerçekci bir yorum yapabilmem için ekranı kullanmam gerekiyor. HDR ayarlarını yaptım. Detaylı bir ayar nasıl yapılıyor henüz tam bilmiyorum. Bazı renkler bana aşırı açık Adana diliyle ciyak geldi. Onları düzeltmem lazım. Ekran biraz daha parlak olabilir sanki ama parlaklığı arttırınca da kalitesi düşüyor gibi hissediyorum. Bunları olumsuz olarak söyleyebilirim fakat dediğim gibi bir sürü ayarı var ama ben sadece HDR ayarını yaptım. Ona gerek var mı emin de değilim. Kalite duran bir ekran. Hassas kullanılması gereken incelikte. Soğutucu kısmı kaliteli duruyor. Herhangi ölü piksel veya çizik yoktu üzerinde. Vatan computerda baktığım ekranlar arasında en iyi görüntülerden birisi diyebilirim. Sadece Asus un bazı monitörleri daha canlı duruyor diyebilirim. Bu monitör tam arasında bir monitör bence. Ne çok mat ne de çok parlak. Kullanıp detayları öğrendikçe yazarım tekrardan. Bu arada güncellemesini yaptım(F06).

arkadaşlar bu monitör ve ASUS XG27AQWMG arasında kaldım ama asus stokları şuan yok asus beklemeli miyim yoksa Gigabyte alıp geçmeli miyim?

merhaba monitör bugün elime ulaştı yaklaşık 9 saattir kullanıyorum ilk saatlerde maalesef gri veya açık renklerda banding problemim var bende indirimde 26 bin e aldım ama sanırım iade edeceğim telefonumun kamerası iyi olmadığı için görüntü paylaşamıyorum ama bariz gri renklerde şeritler görünüyor kimisi bir süre sonra geçiyor demiş amazondan aldığım için en azından 1 hafta sabredip geçmesini bekleyeceğim eğerdüzelmezse maalesef iade edip qd oled e geçmeyi düşünüyorum sizlerin son deneyimleri nasıl (f06) güncel sürümü kullanıyorum

Monitörü alalı yaklaşık 20 gün olacak, bugün ekranı bi sileyim dedim hafif nemli mikrofiber bezle, ekranın sağ ve sol alt köşeleri kasadan ayrılmıştı hafif bastırınca yapışıyor ama sonra cızırtı ede ede ayrılıyor sizce ne yapabilirim?

Geri