İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Rekabetçi oyunlar oynuyorum genel olarak. Cs yüklü değil ama valorant,apex,bf6 ve deltaforceda denedim. Hepsinde tam net bir şekilde sesin konumunu anladım %50de kullanıyorum hatta kulaklık sesini.

Hocam 7.1 açık mı? Açtığım zaman valorantta yankı yapıyor ses böyle bir sorun yaşadınız mı?

Hocam 7.1 açık mı? Açtığım zaman valorantta yankı yapıyor ses böyle bir sorun yaşadınız mı?
Yankı dediğiniz nasıl hocam bildiğin yankı gibi ses geri sekip duyormusunuz yoksa yankı gibi ses geri gelmiyorda arkadan devam ediyor gibi ses mi.

7.1 herhangi bi kulaklıkla kullanılmaz zaten. Hepsinde leş sanal olduğu için. Stereo kullanın.

7.1 herhangi bi kulaklıkla kullanılmaz zaten. Hepsinde leş sanal olduğu için. Stereo kullanın.

Hocam H2002P'deki 7.1 beni memnun ediyordu bunda ki yankı olmasa bu da memnun edecek ama işte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yankı dediğiniz nasıl hocam bildiğin yankı gibi ses geri sekip duyormusunuz yoksa yankı gibi ses geri gelmiyorda arkadan devam ediyor gibi ses mi.

Hocam ses geri sekmiyor fakat EQ ayarından banyo modu seçmişim gibi hissettiriyor odadaymış gibi hafif yankı yapan bir yerde gibi oluyor.

Son düzenleme:
Hocam H2002P'deki 7.1 beni memnun ediyordu bunda ki yankı olmasa bu da memnun edecek ama işte.

Hocam ses geri sekmiyor fakat EQ ayarından banyo modu seçmişim gibi hissettiriyor odadaymış gibi hafif yankı yapan bir yerde gibi oluyor.
Yani bende 7.1 açık eq kapalı şarkılarda ssizin dediğiniz gibi oluyor kafamın heryerinde oynuyor ses ama oyunda öylemi bilemedimki

Aynısı bende de oluyor. 7.1 olmadan kullanıyorum öylede yeterli benim için. Kendim EQ ayarı yaptım hem müzik hem oyunda keyifli oldu.

Arkadaşlar kulajlığı dün şarja taktım şarjdan çıkardıktan sonra usb dongle takılı olduğu haldd pc kulaklığı algılamıyor ve bağlantı kuramıyorum.fakat type c dongle ile telefonda çalışıyor nasıl düzelir.

Arkadaşlar kulajlığı dün şarja taktım şarjdan çıkardıktan sonra usb dongle takılı olduğu haldd pc kulaklığı algılamıyor ve bağlantı kuramıyorum.fakat type c dongle ile telefonda çalışıyor nasıl düzelir.
üzerindeki g tuşuna basılı tut modlar arasında gecış yapıyordu

düzeltme çift basınca oluyor

üzerindeki g tuşuna basılı tut modlar arasında gecış yapıyordu

düzeltme çift basınca oluyor
Bastım yine olmadı.yani mod geçişi yapıyor bir şey söylüyor ama pc yine görmüyor

Bastım yine olmadı.
çift bastın demi ? bluetooth ve usb modları arasında geçiş yapıyor sesli bildirim olarakta söylüyor
Belkide usb soketinde sorun vardır usb soketini değiş
oda olmassa aygıtı devredışı bırak pc üzerinden bidaha bağlan kulaklığa

çift bastın demi ? bluetooth ve usb modları arasında geçiş yapıyor sesli bildirim olarakta söylüyor
Belkide usb soketinde sorun vardır usb soketini değiş
oda olmassa aygıtı devredışı bırak pc üzerinden bidaha bağlan kulaklığa
Evet 2 kere bastım yine görmedi usb portunu değiştirdim yine olmadı en son dediğinizi yapcam şimdi.

Şimdi baktım augıt yöneticisinde çıkmıyor.

Son düzenleme:
Evet 2 kere bastım yine görmedi usb portunu değiştirdim yine olmadı en son dediğinizi yapcam şimdi.

Şimdi baktım augıt yöneticisinde çıkmıyor.
Ekran Görüntüsü (771).webp

Burda çıkması lazım
Uygulamaya baksana bir orda ne olrak görünüyor güncelleme falan varsa onlarıda yap hatta yada tekrar şarja tak şarjda iken g tuşuna basıp modlar arasında geçiş yap

Alıntıyı görüntüle
Burda çıkması lazım
Uygulamaya baksana bir orda ne olrak görünüyor güncelleme falan varsa onlarıda yap hatta yada tekrar şarja tak şarjda iken g tuşuna basıp modlar arasında geçiş yap
Mchose hubda kulaklık gözükmüyor aygıt yöneticisindede gözükmüyor gemini soruyorum şimdi dediklerini yapmaya başladım ama hala çözülmedi.

Ekler

• 15475.webp
    15475.webp
    1.5 MB · Hit: 23
Geri