Hocam çok çirkin duruyor ya benim archfite benzer ise güzel olur.
![]()
Nike - Blazer Mid 77 Jumbo Erkek Deri Sneaker - Beyaz
Nike markalı Beyaz renk Blazer Mid 77 Jumbo Erkek Deri Sneaker ürününü inceleyebilir, dilerseniz Beymen.com'dan satın alabilirsiniz.www.beymen.com
Benim de durumum aynı ve öneriye ihtiyacım var. Ne yaptın?Hocam çok çirkin duruyor ya benim archfite benzer ise güzel olur.
ayak delen
![]()
Nike - Blazer Mid 77 Jumbo Erkek Deri Sneaker - Beyaz
Nike markalı Beyaz renk Blazer Mid 77 Jumbo Erkek Deri Sneaker ürününü inceleyebilir, dilerseniz Beymen.com'dan satın alabilirsiniz.www.beymen.com
hocam puma almıştım içine tabanlık koydum özel şimdi tommy var ona da tabanlık koydum daha iyi oldu aramak zorunda kalmadım ama skechers rahatlığı yok fakat güzel duruyor.Benim de durumum aynı ve öneriye ihtiyacım var. Ne yaptın?
Hangi tabanlıktan koydunhocam puma almıştım içine tabanlık koydum özel şimdi tommy var ona da tabanlık koydum daha iyi oldu aramak zorunda kalmadım ama skechers rahatlığı yok fakat güzel duruyor.
sana önerim mağazadan denemen olucak birkaç kez internet üzerinden kaliteli markalardan aldım ama pişman gibiyimMerhabalar düz taban sorunum var normalde Skechers Archfitini kullanıyorum fakat eskidi içi hava alırsa iyi olur deri ayakkabılar sorun yaratıyor bende 45-46 giyiyorum iyi günler.
Nereden yaptırdın hocamözel yaptırdım hocam markası vs. yok.