🔥İndirim MSI A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD MODULAR PSU 7.299,00 TL

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,235

1770286788920.webp

6 TAKSİT VEREN BANKALAR

SATICI HEPSİBURADA

satıcı bilinmedik cart cort degil hepsiburada üstüne 6 taksit imkanıda vardır avantaj bu
Hep bilindik satıcıdan alsak ayvayı yedik. bence aynı fiyata değmez, yine aracı siteden alıyorsun, sorun çıkarsa iade edersin biter. öyle sorunlu bir ürün kategorisinde değil. Ürün önemli ama anakart işlemci ekran kartı gibi sorun çıkacak ürünler arasında yer almıyor bana göre.

Hep bilindik satıcıdan alsak ayvayı yedik. bence aynı fiyata değmez, yine aracı siteden alıyorsun, sorun çıkarsa iade edersin biter. öyle sorunlu bir ürün kategorisinde değil. Ürün önemli ama anakart işlemci ekran kartı gibi sorun çıkacak ürünler arasında yer almıyor bana göre.
dostum magic dedigin firma iade edilmiş yada bozuk ürünleri satan firma istersen git şikayet vara bak bedavada verseler magic den ürün almam aldırmam bu tarz sıkıntılı psu işlemci ve ekran kartını kurumsal satıcısından alınır zaten bunu bilmiyorsan zaten tartışmanın anlamı yokdur

Ne o psularda da mı kıtlık var. Yani isterse A+++++ tier da olsa bu para biraz fazla gibi. Tek artısı belki 6 taksit olur.

🧊🧊 Soğuk fırsat canavarı 🧊🧊
En son 3 ay önce 6500'e inmiş, onun dışında hep 7000 üstünde kalmış. Msı feedback kazanabilirsin. Gerçi o da artık en az 2 üründen başlıyor. Yanına aio, anakart veya kasa koyarsın temiz 50 USD feedback, tabi lazımsa bana kasa lazım mesela kardeşime

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum magic dedigin firma iade edilmiş yada bozuk ürünleri satan firma istersen git şikayet vara bak bedavada verseler magic den ürün almam aldırmam bu tarz sıkıntılı psu işlemci ve ekran kartını kurumsal satıcısından alınır zaten bunu bilmiyorsan zaten tartışmanın anlamı yokdur
Sende Magic'i iyi kötüledin, abartma 😂

En son 3 ay önce 6500'e inmiş, onun dışında hep 7000 üstünde kalmış. Msı feedback kazanabilirsin. Gerçi o da artık en az 2 üründen başlıyor. Yanına aio, anakart veya kasa koyarsın temiz 50 USD feedback, tabi lazımsa bana kasa lazım mesela kardeşime

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sende Magic'i iyi kötüledin, abartma 😂

boş yapma bilgin yoksa konuşma

boş yapma bilgin yoksa konuşma
Herkesin şikayeti var, incehesapın da gecelerinde iade edilmiş/kullanılmış ürün sattıklarını ds söyleyenler var. Ayrıca üslubuna dikkat et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,992
Üyeler
188,508
Son üye
jet-online
Geri