asko56
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,235
6 TAKSİT VEREN BANKALAR
SATICI HEPSİBURADA
Hep bilindik satıcıdan alsak ayvayı yedik. bence aynı fiyata değmez, yine aracı siteden alıyorsun, sorun çıkarsa iade edersin biter. öyle sorunlu bir ürün kategorisinde değil. Ürün önemli ama anakart işlemci ekran kartı gibi sorun çıkacak ürünler arasında yer almıyor bana göre.satıcı bilinmedik cart cort degil hepsiburada üstüne 6 taksit imkanıda vardır avantaj bu
dostum magic dedigin firma iade edilmiş yada bozuk ürünleri satan firma istersen git şikayet vara bak bedavada verseler magic den ürün almam aldırmam bu tarz sıkıntılı psu işlemci ve ekran kartını kurumsal satıcısından alınır zaten bunu bilmiyorsan zaten tartışmanın anlamı yokdurHep bilindik satıcıdan alsak ayvayı yedik. bence aynı fiyata değmez, yine aracı siteden alıyorsun, sorun çıkarsa iade edersin biter. öyle sorunlu bir ürün kategorisinde değil. Ürün önemli ama anakart işlemci ekran kartı gibi sorun çıkacak ürünler arasında yer almıyor bana göre.
2023 mayıstan beri kullanıyorumA TİER OLMASI LAZIM PSU TİER DE
En son 3 ay önce 6500'e inmiş, onun dışında hep 7000 üstünde kalmış. Msı feedback kazanabilirsin. Gerçi o da artık en az 2 üründen başlıyor. Yanına aio, anakart veya kasa koyarsın temiz 50 USD feedback, tabi lazımsa bana kasa lazım mesela kardeşimeSoğuk fırsat canavarı
![]()
Sende Magic'i iyi kötüledin, abartmadostum magic dedigin firma iade edilmiş yada bozuk ürünleri satan firma istersen git şikayet vara bak bedavada verseler magic den ürün almam aldırmam bu tarz sıkıntılı psu işlemci ve ekran kartını kurumsal satıcısından alınır zaten bunu bilmiyorsan zaten tartışmanın anlamı yokdur
En son 3 ay önce 6500'e inmiş, onun dışında hep 7000 üstünde kalmış. Msı feedback kazanabilirsin. Gerçi o da artık en az 2 üründen başlıyor. Yanına aio, anakart veya kasa koyarsın temiz 50 USD feedback, tabi lazımsa bana kasa lazım mesela kardeşime
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sende Magic'i iyi kötüledin, abartma![]()
Herkesin şikayeti var, incehesapın da gecelerinde iade edilmiş/kullanılmış ürün sattıklarını ds söyleyenler var. Ayrıca üslubuna dikkat et.![]()
Magic Teknoloji - Şikayetvar
Magic Teknoloji şikayet, iletişim, Magic Teknoloji yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Magic Teknoloji için yazılan tüm şikayet v...www.sikayetvar.com
boş yapma bilgin yoksa konuşma