❌İndirim Bitti! 9196 TL - AMAZON DEPO ASUS ROG Strix B860-A Gaming WiFi ATX anakart,

anakartta bu şekilde iade ürün almak bence çok mantıksız çünkü tak çalıştır yapıp hemen deneyeceğin bir şey değil adam anakartı monte ederken ön usb, type c konnektörünü bozabilir pinleri yamultabilir ne bileyim tornavidayı anakartta bi yere temas ettirip bozmuş olabilir ethernet portu arızalı olabilir bir sürü ihtimal var o kadar uğraşıp sistemi topladıktan sonra bu tarz sorunlar ile karşılaşmak istemem şahsen amazonunda anakartın herşeyini deneyip gönderdiğine ihtimal vermiyorum
Arada %40 fark var ve kaybedeceğin bir şey yok.

Arada %40 fark var ve kaybedeceğin bir şey yok.
yüzde 40 fark balon bir fark çünkü sıfır fiyatı saçma ve o paraya alınmaz zaten. 12 bine z890 tomahawk alıyorsun gidipte kim 14500 verip b860 alsın
ayrıca kaybedeceğin bir şey yok derken bu üründe bir sıkıntı olması durumunda tekrar iade , sök tak montaj aşamasında kaybedeceğim saatler ne olacak

yüzde 40 fark balon bir fark çünkü sıfır fiyatı saçma ve o paraya alınmaz zaten. 12 bine z890 tomahawk alıyorsun gidipte kim 14500 verip b860 alsın
ayrıca kaybedeceğin bir şey yok derken bu üründe bir sıkıntı olması durumunda tekrar iade , sök tak montaj aşamasında kaybedeceğim saatler ne olacak
hocam boşverin anlamıyor bu arkadaş, cahille sohbeti kesin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben mesela b850-E rog strix aldım, ancak benim ramlerime uymadı diye iade etmek zorunda kalcam hiç de kuıllanmadım. Depoya düşer muhtemelen ne kadara düşer bakalım. :d
kesnlikle düşer ama gidipte 20k dan 12k ya düşmez o ürün mesela, düşeceği 18k en fazla.

hocam boşverin anlamıyor bu arkadaş, cahille sohbeti kesin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kesnlikle düşer ama gidipte 20k dan 12k ya düşmez o ürün mesela, düşeceği 18k en fazla.
her şeyden önce insanlarla konuşmayı bir öğren sen.

her şeyden önce insanlarla konuşmayı bir öğren sen.
gayet saygılı ve ağzımı bozmadan konuşuyorum, içinde bulunduğun durumu özetlemem seni rahatsız ettiyse biraz öz eleştiri yapmanı öneririm size.

gayet saygılı ve ağzımı bozmadan konuşuyorum, içinde bulunduğun durumu özetlemem seni rahatsız ettiyse biraz öz eleştiri yapmanı öneririm size.
Dostum dalga geçmeye çalışmaktan başka bir şey yapmıyorsun, cevap verilmeyi bile hak etmeyen bir insansın ama insan yerine koyup yine de veriyoruz ayıp olmasın diye. Amazondaki yabancı yorumlarda yamuk pin geliyor diye 2 yorum görüp globalde 4.4 yıldızlık ürüne laf edip duruyorsun. Bir anakarta karşı ne sorunun olabilir ki gelmiş burda kendini dünyanın en bilgili insanı gibi sanıp benimle dalga geçercesine konuşma çabasına giriyorsun. Tüm mesajlarını tek tek şikayet ettim umarım bundan sonra terbiyeni takınırsın. Bir de ufak bir tavsiye, biraz oturduğun oyuncağı kapatta insanlara karış, iletişimin nasıl yapılması gerektiğini öğren, o küçük dünyandan ibaret değil her şey.

Dostum dalga geçmeye çalışmaktan başka bir şey yapmıyorsun, cevap verilmeyi bile hak etmeyen bir insansın ama insan yerine koyup yine de veriyoruz ayıp olmasın diye. Amazondaki yabancı yorumlarda yamuk pin geliyor diye 2 yorum görüp globalde 4.4 yıldızlık ürüne laf edip duruyorsun. Bir anakarta karşı ne sorunun olabilir ki gelmiş burda kendini dünyanın en bilgili insanı gibi sanıp benimle dalga geçercesine konuşma çabasına giriyorsun. Tüm mesajlarını tek tek şikayet ettim umarım bundan sonra terbiyeni takınırsın. Bir de ufak bir tavsiye, biraz oturduğun oyuncağı kapatta insanlara karış, iletişimin nasıl yapılması gerektiğini öğren, o küçük dünyandan ibaret değil her şey.
bu yazını işi insanlarla konuşmak olan birine yazman ironik, oturduğun oyuncak lafıyla forumda ki tartışmaya giren ve benim dediklerime haklı yazan kullanıcıları aşağılamaya çalışman acınası, bahsi geçen ürünün geneline söylenen bir şey yok bu forumda orası ayrı ancak amazon depo ürünlerinin işleyişini bilmediğini kabul etmeyip üzerine birde %40lık bir indirim ile satılan ve %100 tekrar iade ye gönderilecek olan bu birimin avukatlığını yapman saçmalık, yorumlarımı tek tek şikayet etmende işsizlik. Genel olarak bunlar seni işe yaramaz, konuşulamaz, mümkünse aynı ortama girilmez birisi yapıyor, sana katlanmak zorunda olan başta ailen olmak üzere herkes adına çok üzüldüm açıkçası.

da demin Türkiyede ki üründen bahsediyoruz diyorsun şimdi globalde 4.4 yıldızlık ürün diyorsun

da demin Türkiyede ki üründen bahsediyoruz diyorsun şimdi globalde 4.4 yıldızlık ürün diyorsun
Orası tamamen ayrı bir konu hocam ki asus rog anakartları için 4.4 puan bile az zaten en az 4.6 4.7 beklenmeli, giriş seviye bir kart almıyoruz sonuçta. Sanırım ürünün satıcı bu arkadaş bu kadar savunduğuna göre :D

Arkadaş yabancı yorumlardan bahsedip türkiyedeki ürün sorunlu diyor. Bir bağ kuramadığım için ürünün kendisine laf ettiğini tahmin ediyorum, bu sefer de 4.4 yıldız almış bir ürün mü kronik sorunlu diye düşünüyorum. Nerede bir problem var anlamadım? Arkadaş kendisini ifade bile demiyor zaten.

Arkadaş yabancı yorumlardan bahsedip türkiyedeki ürün sorunlu diyor. Bir bağ kuramadığım için ürünün kendisine laf ettiğini tahmin ediyorum, bu sefer de 4.4 yıldız almış bir ürün mü kronik sorunlu diye düşünüyorum. Nerede bir problem var anlamadım? Arkadaş kendisini ifade bile demiyor zaten.
kronik sorunmu? bunu nerden çıkardın ah güzel kardeşim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,992
Üyeler
188,508
Son üye
jet-online
Geri