❌İndirim Bitti! 9196 TL - AMAZON DEPO ASUS ROG Strix B860-A Gaming WiFi ATX anakart,

Ben mesela b850-E rog strix aldım, ancak benim ramlerime uymadı diye iade etmek zorunda kalcam hiç de kuıllanmadım. Depoya düşer muhtemelen ne kadara düşer bakalım. :d

Benim aldığım odyssey g8 oledde ben aldıktan sonra 5 6 kere tekrar stoğa girdi depoda ama ben iade etmedim. Aldığım ürün de açılmamış geldi sadece kutuda tırnak kadar içe göçük vardı. Bu bir gösterge değil.
hocam sorunu olmayan ürünleri böyle %30 40indirime sokmuyorlar zaten en fazla %10 15 e indirip satıyorlar neyini anlamadınız hala bu satıştaki olan 1stok seri numarasına özel büyük indirime giriyor bunu alıp kendisi yapıp ya da ucuza tamir ettirip kullananda olabilir ama iade edildiğinde bir sonraki indirime girişinde 8k bandında olur, yıllardır böyle yani bu işleyiş, satılmayan piyasası olmayan araba gibi düşünün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değerlendirmelerde bişey göremedim
siz boşverin hocam haklısınız iyi günler.

sonsuz tekrar döngüsüne girdik.
kanala daha önce düşmüş olsa tekrar stokta yazardı emin misiniz birebir aynı kart olduğuna

hocam sorunu olmayan ürünleri böyle %30 40indirime sokmuyorlar zaten en fazla %10 15 e indirip satıyorlar neyini anlamadınız hala bu satıştaki olan 1stok seri numarasına özel büyük indirime giriyor bunu alıp kendisi yapıp ya da ucuza tamir ettirip kullananda olabilir ama iade edildiğinde bir sonraki indirime girişinde 8k bandında olur, yıllardır böyle yani bu işleyiş, satılmayan piyasası olmayan araba gibi düşünün.

siz boşverin hocam haklısınız iyi günler.
Alakası bile yok siz burayı sahibindenle karıştırmışsınız :D

kanala daha önce düşmüş olsa tekrar stokta yazardı emin misiniz birebir aynı kart olduğuna

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-02-05 160652.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-05 160652.webp
    30.9 KB · Hit: 8

Malesef arkadaşların dedikleri doğru. Sürekli bu fiyatlarda zaten. Kim alıyorsa bunu sürekli iade ediliyor. Almayın. Başka arkadaşlar fırsat zannedebilir bence konuyu kapatın

amazon indirim konusunda var 800 850 sayfalık konu allah bilir hangi sayfada :D
direk incelemeler kısmında da var bir sürü pin yamuk diye 1 yıldızı seçmek gerek tabi bunu görmek için bazı arkadaşlar bulamamış ta xd

direk incelemeler kısmında da var bir sürü pin yamuk diye 1 yıldızı seçmek gerek tabi bunu görmek için bazı arkadaşlar bulamamış ta xd
Seçtim 1 tane bile türkçe yorum yok? Ayrıca bazı arkadaşlar bulamamış falan bu üslup nedir sizin?

Seçtim 1 tane bile türkçe yorum yok? Ayrıca bazı arkadaşlar bulamamış falan bu üslup nedir sizin?
kardeşim sen sadece türkçe yorumlaramı bakıyorsun cidden ya da amazon tr deki ürünün sadece amazon tr de satılabildiğinimi sanıyorsun?
ben duvara konuşsaydım daha az üzülürdüm ya en azından yankı yapardı, her neyse sen sonuna kadar haklısın ARKADAŞIM

kardeşim sen sadece türkçe yorumlaramı bakıyorsun cidden ya da amazon tr deki ürünün sadece amazon tr de satılabildiğinimi sanıyorsun?
ben duvara konuşsaydım daha az üzülürdüm ya en azından yankı yapardı, her neyse sen sonuna kadar haklısın ARKADAŞIM
Biz amazon türkiyede satılan bir anakarttan bahsediyoruz demi? Yurt dışındaki ürünle bizim alakamız ne anlayamadım?

anakartta bu şekilde iade ürün almak bence çok mantıksız çünkü tak çalıştır yapıp hemen deneyeceğin bir şey değil adam anakartı monte ederken ön usb, type c konnektörünü bozabilir pinleri yamultabilir ne bileyim tornavidayı anakartta bi yere temas ettirip bozmuş olabilir ethernet portu arızalı olabilir bir sürü ihtimal var o kadar uğraşıp sistemi topladıktan sonra bu tarz sorunlar ile karşılaşmak istemem şahsen amazonunda anakartın herşeyini deneyip gönderdiğine ihtimal vermiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,089
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri