Bakır Kısımdaki Renk Değişikliği

skavas

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba laptobu alalı 4 ay oldu dün fanlarına hava tutmak için şans eseri arkasını çevirdiğimde bakırın üzerinde şu şekilde bir renk gördüm. Pc hep dahili fanın üzerinde duruyor ıslak veya başka bir zemine temas etmedi hiç eğer bunu soracaksınız. Garantiye göndermeli miyim neden olur bu

Ekler

• 1000176794.webp
    1000176794.webp
    122 KB · Hit: 45
  • 1000175664.webp
    1000175664.webp
    426.3 KB · Hit: 43
Arkadaşlar merhaba laptobu alalı 4 ay oldu dün fanlarına hava tutmak için şans eseri arkasını çevirdiğimde bakırın üzerinde şu şekilde bir renk gördüm. Pc hep dahili fanın üzerinde duruyor ıslak veya başka bir zemine temas etmedi hiç eğer bunu soracaksınız. Garantiye göndermeli miyim neden olur bu
sıcaktan olur

Ne yapmam lazım yani bir sorun teşkil eder mi

Benim ekran kartınında da vardı ama herhangj bir performans düşüşü yaşamadım

ısı değerleri normalse bir sorun yoktur hocam ısınan metaller şekil ve renk değiştirebilir normaldir.

Bir sorun olmaz. Zaman geçtikçe görünüşü değişebilir. İşlevi değişmediği sürece sorun yok :D Sıcaklıkların ilk zamanlardaki gibiyse dert etme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,996
Üyeler
188,683
Son üye
UccihalıK1D1
Geri