❌İndirim Bitti! Powerful SLE-1000 1.000 VA Line Interactive Kesintisiz Güç Kaynağı 2.449TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
448
Son 6 ayın en düşük fiyatı ,ürünün kalitesi hakkında bilgim yok. Ama yorumları genel olarak olumlu, tık hızında kuponla fiyat 75TL daha düşer; ihtiyacı olan değerlendirebilir.

bende var 2 seneye yakındır kullanıyorum güzel ürün 3070 li 7500f li sistemi 3-5 dakika ayakta tutuyor elektrik gidince hemen kendim kapatıyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende var 2 seneye yakındır kullanıyorum güzel ürün 3070 li 7500f li sistemi 3-5 dakika ayakta tutuyor elektrik gidince hemen kendim kapatıyordum
Ötüyor bildirim veriyor sesli şekilde diiit diit diye

Ötüyor bildirim veriyor sesli şekilde diiit diit diye
Monitörde dahildi buna

9070xt 9800x3dyi 1 dakika tutmaz de mi hayatta

Bunun çalışma mantığı nedir upsyi prize; üçlü prizi upsye mi takıyoruz
Aynen öyle bunlar genelde voltaj dalgalanmasını vsde engelliyor. İçinde regüle edip öyle çıkış veriyor. İçinde elektrik depoluyor elektrik kesildiğinde kayıt alıp güvenli çıkmanı sağlayacak kadar vakit oluyor.

Alsam mı bilemedim benim geçen psu arızalanmıstı

Aynen öyle bunlar genelde voltaj dalgalanmasını vsde engelliyor. İçinde regüle edip öyle çıkış veriyor. İçinde elektrik depoluyor elektrik kesildiğinde kayıt alıp güvenli çıkmanı sağlayacak kadar vakit oluyor.
Olmaz. O dediğiniz online güç kaynaklarında olur. Line interactive elektriğin kesinti yokken doğrudan verilmesidir. O amaçla alıp kullanacak olan olur, yanlış bilgi olmasın.

Son 6 ayın en düşük fiyatı ,ürünün kalitesi hakkında bilgim yok. Ama yorumları genel olarak olumlu, tık hızında kuponla fiyat 75TL daha düşer; ihtiyacı olan değerlendirebilir.
ürüne ihtiyacım vardı çok makbule geçti valla hemen kaptım bir tane bu arada ürün online ups değil ama voltaj dalgalanmalarında %15 eksi yada artı düzeltme sağlıyor yani voltaj regulasyonu yapıyor

Ekler

• 1000013796.webp
    1000013796.webp
    129.9 KB · Hit: 69
Bende almayı düşündüm ama şu yorumdan sonra vazgeçtim 9070xt vs var

IMG_2829.webp

Bu Ups alacaktım bunun yerine kalite bi akım korumalı priz aldım Schneider apc'nin

Geri