🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Evet ama yani oyunlarda kullanılır 43k ya bence cok iyiydi fan sesi yok kart kendi programıyla bile oc si verimliydi çekirdek 2850 2900 e kadar çıkarıyor kendini bellek de +2800mhz civarlarına. Furmark da 56 fan oyunlarda 30 35 arası. Bakalım prime gelsin bu arada hynix bellekmi samsung mu iyi oluyor ekran kartlarında.

Aynı sisteme takılı RAM'lerdeki gibi Hynix biraz daha performanslı ama öyle gece ile gündüz bir fark olmuyor hocam, bi de Hynix bellekli olan kartların Hotspot değeri az daha yüksek oluyor fakat tehlikeli noktalara ulaşmıyor GDDR7 sıcaklıkları araştırdığım kadarıyla. Zaten NVIDIA sağ olsun direkt gizlemiş değeri bizden "siz oyununuzu oynayın gerisine karışmayın" diyerek :D

13 bin e asus rog b850f denk geldi b650 tomahawk kullanıyorum işlev olarak bir şey fark etmez de fiyatı göz önüne alırsak şekil için geçmeye değer mi sizce? Tekrardan montajı eski anakartı satmadı derken uğraş gerekecek haliyle.

13 bin e asus rog b850f denk geldi b650 tomahawk kullanıyorum işlev olarak bir şey fark etmez de fiyatı göz önüne alırsak şekil için geçmeye değer mi sizce? Tekrardan montajı eski anakartı satmadı derken uğraş gerekecek haliyle.
değmez x870e geç ileride

42 bin liraya Samsung s25 durumu yeni gibi yazıyor.
39dan günlerce durdu.

Çekmişler hemen

Ekler

• 1000291811.webp
    1000291811.webp
    135.3 KB · Hit: 245
bu 5090 ların içini açıp pcb mi değiştiriyorlar ne de olsa amazon iade alır diyerek her gelen 5090 direkt gidiyor

Bir tane suprim soc aldım ben jelatini vs üstündeydi daha hafif cw var diye iade edilmişti büyük ihtimalle ben kullanıyorum sorun olmuyor

forumdan biri alıp yorum yapsa keşke merak ediyorum bu 5090lara noluyor alan niye iade ediyor
sanki 5070 alır gibi insanlar alıyor bence kartları açıyorlar ya da acaba adam kredi kartında limit var dünya gözüyle bi 5090 göreyim de demiş olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir tane suprim soc aldım ben jelatini vs üstündeydi daha hafif cw var diye iade edilmişti büyük ihtimalle ben kullanıyorum sorun olmuyor
servis garanti veriyor mu ürüne

sanki 5070 alır gibi insanlar alıyor bence kartları açıyorlar ya da acaba adam kredi kartında limit var dünya gözüyle bi 5090 göreyim de demiş olabilir

servis garanti veriyor mu ürüne
Sorgulamadım garanti veriyor mu vermiyor mu diye de neden vermesin ki? Msi kayıt yaptım sorunsuz

Sorgulamadım garanti veriyor mu vermiyor mu diye de neden vermesin ki? Msi kayıt yaptım sorunsuz
Amazon depo satıcısında adına kesilen faturada ikinci el olarak fatura kesiliyor amazona girip faturana bakarsan alta ikinci el yazıyor insan ister istemez tedirgin oluyor amazonsa sadece 1 yıl ücret iadesi yapıyor o da hiç mantıklı olmuyor servis kabul ediyorsa güzel olur ama sıkıntı çıkara bilir belki faturada ikinci el yazıyor diye

Mesela benim alığım 9070 xt

Ekler

• 1770405936723.webp
    1770405936723.webp
    35.8 KB · Hit: 160
Yanlış Bilgilendirme
Amazon depo satıcısında adına kesilen faturada ikinci el olarak fatura kesiliyor amazona girip faturana bakarsan alta ikinci el yazıyor insan ister istemez tedirgin oluyor amazonsa sadece 1 yıl ücret iadesi yapıyor o da hiç mantıklı olmuyor servis kabul ediyorsa güzel olur ama sıkıntı çıkara bilir belki faturada ikinci el yazıyor diye

Mesela benim alığım 9070 xt
Çok çok pdften sil yolla o şekilde hocam kontrol edeceklerini sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,215
Üyeler
188,542
Son üye
mamiaksr