Rtx 3070 v2 den 9070 xt, 5070ti hangisine geçmek mantıklı

Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar 750w rog strix bir psuya sahibim. i5 14600k işlemci kullanıyorum. Ekran kartımı yükseltmek istiyorum. rx 9070 performansı iyi görünüyor ancak çok fazla alıp iade eden yorumları okudum. Problem yaşayanlar fazlaymış. Sizin öneriniz nedir ? iki kart arasında yaklaşık 10-12k fiyat farkı var. tasarımcıyım ancak evdeki sistemimi oyun oynamak için kullanıyorum. Fikrini paylaşan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar 750w rog strix bir psuya sahibim. i5 14600k işlemci kullanıyorum. Ekran kartımı yükseltmek istiyorum. rx 9070 performansı iyi görünüyor ancak çok fazla alıp iade eden yorumları okudum. Problem yaşayanlar fazlaymış. Sizin öneriniz nedir ? iki kart arasında yaklaşık 10-12k fiyat farkı var. tasarımcıyım ancak evdeki sistemimi oyun oynamak için kullanıyorum. Fikrini paylaşan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Oyun içinse 9070XT de alırsan pişman etmez uzun ömür kullanırsın.

9070xt kullanıyorum aradaki farka değmez büyük oranda oyun için alacaksın yapıştır geç 9070xt bu aralar fazla arttı 32 33 e bulsan güzel olur veya sıfır kapalı kutu 9070xt leri sarı sitede 30k civarına satıyorlar onlara da bak

9070xt kullanıyorum aradaki farka değmez büyük oranda oyun için alacaksın yapıştır geç 9070xt bu aralar fazla arttı 32 33 e bulsan güzel olur veya sıfır kapalı kutu 9070xt leri sarı sitede 30k civarına satıyorlar onlara da bak
Psu olarak ne kullanıyorsunuz ve 9070xt hangi modeli kullanıyorsunuz acaba kaç pinli girişi var adaptör ile mi bağladınız

Psu olarak ne kullanıyorsunuz ve 9070xt hangi modeli kullanıyorsunuz acaba kaç pinli girişi var adaptör ile mi bağladınız
750 w gayet yeterli. 3 pcie girişi varsa iyi olur. yoksa daisy chain ile de çalışır. ben f tier psu ile 3 ay öyle kullandım o çalıştırıyorsa bu hayli hayli

yeni bende pc kurdum. komple yeniledim hemde.
psu olarak msi ags serisi A kalite psu aldım;
çok memnunum bu psu dan. sistem komple çok bi sesi yok yükte iken bile. ben psu yu aldığımda 8500 dü şuan 8k ya düşmüş fiyatı.

ekran kartı olarak da :

sapphire pulse aldım. o da 500 lira ucuzlamış. çok araştırdım 5070 ti mı yoksa 9070xt mi olsun diye 5070 ti alsam asus alacaktım ve 55-58 bin li fiyatları verene kadar 20 k ucuza ona yakın performansı almayı tercih ettim. onun yerinede 16x1 lik ram yerine 16x2 lik ram sistemi aldım.

kasa olarak da :

lian li 207 seçmiştim. çok memnunum. midium bir kasa ama Komple ATX ürünleri sığdırıyor içeriye. ana kart atx e uyumlu ekran kartı 38 cm ye kadar uygun. 5090 hariç hepsi olur. ve en önemlisi fanları sessiz ama içerisi sistem olarak çok serin bir sistem. kasa serinlik listesinde üst sıralarda. f/p olarak çok memnun kaldım. tavsiye ederim.

Nitro+ modeli almak istiyordum ancak kartın peak değerleri çok yüksek olduğu ve psu yükseltmesine gitmemek için çift 8 pinli steel legend modeli almaya karar kıldım umarım pişmanlık duymam... :ROFLMAO: Herkese yorumları için çok teşekkür ediyorum.

Raijintek cratos 850w ve sapphire pulse 9070xt kullanıyorum 2x8 pin direkt bağladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nitro+ modeli almak istiyordum ancak kartın peak değerleri çok yüksek olduğu ve psu yükseltmesine gitmemek için çift 8 pinli steel legend modeli almaya karar kıldım umarım pişmanlık duymam... :ROFLMAO: Herkese yorumları için çok teşekkür ediyorum.
Nitro almana gerek yok arada 5k var bence değmez sıcaklık olarak pulsenin performansı gayet sağlam bendeki buz gibi çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,232
Üyeler
188,725
Son üye
yalcin35
Geri