❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

@Miragess nova 5 8.5k, cloud 3 4200 hangisini alayım sence nova 5 ile bunun farkları nedir 10k bütçem var

Mağazaya yakın işim düştü mağazadan aldım internet siparişi iptal ettim halen stok var ama fazla sürmez muhtemelen .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

düz cloud 3 kablolunun müzik ses deneyimi çok daha iyi geldi bana ama kablosuz kötüydü müzikte sende de böyle midir
Biraz fark vardı kabloluda kullandım ama kablosuzun rahatlığı başka değiyor yani kendi adıma bakalım s de fark olacak mı düz kablosuz modele göre akşama deneyeceğim artık .

Mağazaya yakın işim düştü mağazadan aldım internet siparişi iptal ettim halen stok var ama fazla sürmez muhtemelen .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz fark vardı kabloluda kullandım ama kablosuzun rahatlığı başka değiyor yani kendi adıma bakalım s de fark olacak mı düz kablosuz modele göre akşama deneyeceğim artık .
bende şimdi satın aldım normalde steelseries nova 5 almayı düşünüyodum 8k ya, şimdi ise hyperx cloud 3 s wirelessi 4k ya almış oldum

Düz wireless 3 modeli vardı bluetooth özelliği ve uygun fiyatı için bunu da aldım. Sporda kullanırım.

Benim üründe kargolanmış. Bu kadar hızlı kargolanacağını bilsem ev adresini verirdim.

Benimki de kargoya verilmiş. Blackshark V2 Prodan iyi mi bu? Elimde var ona göre elden çıkartayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,821
Üyeler
188,484
Son üye
Kudsi Sabırsız
Geri