- Bütçe
- 3000
Merhabalar. Küçük bir kuzenim var, 12-13 yaşında. Genelde mobil oyunlar oynuyor. Babası, yakın zamanda iş yerinden eski bir bilgisayar getirmiş. Çocuk da bilgisayarı güncellemek istiyormuş. Ailesi de fazla kaçmadan güncelleyebileceklerini söylüyorlar. Ben şahsen temizliğini ve drive güncellemelerini yapacağım. Bilgisayarların özellikleri de şunlar:
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 730 4 GB
- İşlemci: İntel Core i5-6400
- Ram: 8 GB (DDR4 veya DDR3 bilgisi yok, olsa da DDR yükseltme gibi bir olay yok)
Kuzenim genel olarak valorant gibi genel oyunları oynamayı seviyor. nasıl bir güncelleme yapılabilir? Benim aklıma 2. elden RX 580 ekleyebilirim gibi geldi ama ne kadar dar boğaz olur bilemiyorum. Bir de 8 gb ram yeter mi, bir 8 gb ram daha takılmalı mı?
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 730 4 GB
- İşlemci: İntel Core i5-6400
- Ram: 8 GB (DDR4 veya DDR3 bilgisi yok, olsa da DDR yükseltme gibi bir olay yok)
Kuzenim genel olarak valorant gibi genel oyunları oynamayı seviyor. nasıl bir güncelleme yapılabilir? Benim aklıma 2. elden RX 580 ekleyebilirim gibi geldi ama ne kadar dar boğaz olur bilemiyorum. Bir de 8 gb ram yeter mi, bir 8 gb ram daha takılmalı mı?