maks 9kLimit max
bu hoşuma gitti hocam bu fiyata en iyisi bu mudur![]()
Gigabyte G27Q2 Monitör
Gigabyte G27Q2 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Merhaba bana 27 inç 2K monitör lazım. Bütçe 9K. Piyasada Fazeon, Game Booster vs. ürünler var. Siz tavsiye eder misiniz? Veya farklı bir marka tavsiyeniz varsa alabilirim. 150Hz üstü olması yeterlidir.
![]()
Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.289,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bütçe koyma imkanın varsa bu monitörü öneririm renkleri çok iyi 5 monitör kullandım en iyisi bu tecrübeme göre.
G27q2 en iyisi. Renk gamut değerleri bu bütçedeki en yüksek model. Buna kontrast oranı da dahil. Ayrıca nispeten daha yüksek (180 vs 200) yenileme hızına ve iyi tepki süresine sahip.bu hoşuma gitti hocam bu fiyata en iyisi bu mudur
Bu sorunların hiçbiri benim kullandığım monitörde yok 180hz konusu de alıcıya bağlı bana yetiyor. Monitör satın almak kumar oynamaya benzer, farkındaysan 5 monitör değiştim dedimAgresif mat kaplama, flicker, coil whine, ölü piksel, aşırı ips glow, düşük kontrast gibi şikayetleri olan bir model. Ki ben bunları kendim spesifik olarak araştırarak bulmadım, Monitör konularına baktıgım icin denk geliyordum. Bir oldu iki oldu derken sorun yasayan kullanıcılardan gördüklerimi arattım ve kronik olmasa bile sık sık sorunlarla karşılaştıklarını gördüm. Başka sorunları da var mı bilmiyorum, araştırmadım. Bunlar almamak icin yeterli sebepler zira kontrastı da düsük bir model. 2k 240hz parasına satılıyor neredeyse. Hem düsük kontrast hemde 180hz ile sınırlsınız. Günümüzde...
- Tayfunns
- Cevaplar: 5
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
G27q2 en iyisi. Renk gamut değerleri bu bütçedeki en yüksek model. Buna kontrast oranı da dahil. Ayrıca nispeten daha yüksek (180 vs 200) yenileme hızına ve iyi tepki süresine sahip.
5 monitör değiştirmen bir şeyi ifade etmiyor. Piyangoyla sana iyi bir ünite gelmiş olabilir daha 3 gün önce XG27acs alma kullandım mat kaplaması berbattı diye bir yorum yaptı bir forumdaş. G27q2 daha canlı renklere, daha yüksek kontrast oranına, daha yüksek yenileme hızına sahip. Konu sahibi ne icin fazladan para verip daha kötü görüntü kalitesine sahip bu modeli alacak? Belki kullandığın monitörler çöp?Bu sorunların hiçbiri benim kullandığım monitörde yok 180hz konusu de alıcıya bağlı bana yetiyor. Monitör satın almak kumar oynamaya benzer, farkındaysan 5 monitör değiştim dedim![]()
Dostum kullanmadığım monitörü mü önermek mantıklı kullanıp beğendiğim monitörü mü? G27Q2 kullansaydım kıyaslayabilirdim fakat kullanmadığım için kağıt verilere bakarak hiçbir zaman öneride bulunmadım, Konu sahibi araştırıp kendisi karar vericek ben zorla al demiyorum sonuçta.5 monitör değiştirmen bir şeyi ifade etmiyor. Piyangoyla sana iyi bir ünite gelmiş olabilir daha 3 gün önce XG27acs alma kullandım mat kaplaması berbattı diye bir yorum yaptı bir forumdaş. G27q2 daha canlı renklere, daha yüksek kontrast oranına, daha yüksek yenileme hızına sahip. Konu sahibi ne icin fazladan para verip daha kötü görüntü kalitesine sahip bu modeli alacak? Belki kullandığın monitörler çöp?
Kağıt veriler mi? Spyder x elite gibi ölçüm cihazı sonuçlarına bakmak gerekiyor. Ben şahsen öyle yapıyorum, bunun için cihazlar var. 5080 Asus ROG mu, yoksa 5090 Gigabyte mı?Dostum kullanmadığım monitörü mü önermek mantıklı kullanıp beğendiğim monitörü mü? G27Q2 kullansaydım kıyaslayabilirdim fakat kullanmadığım için kağıt verilere bakarak hiçbir zaman öneride bulunmadım, Konu sahibi araştırıp kendisi karar vericek ben zorla al demiyorum sonuçta.
Kağıt veriler mi? Spyder x elite gibi ölçüm cihazı sonuçlarına bakmak gerekiyor. Ben şahsen öyle yapıyorum, bunun için cihazlar var. 5080 Asus ROG mu, yoksa 5090 Gigabyte mı? Bakmak ile uğraşmak istemiyorsan öneriyi bilenlere bırakmak lazım. Bunu ego gibi algılama. Mesela benim klavye önerisi yaptığımı gördün mü? Bilmediğim için gelip de kullandım iyi diyerek öneri yapmam, zira daha iyileri her zaman gelebilir. Mağazada bakacağın 3-5 model, testlerde bakacağın yüzlerce model monitör var.Dostum kullanmadığım monitörü mü önermek mantıklı kullanıp beğendiğim monitörü mü? G27Q2 kullansaydım kıyaslayabilirdim fakat kullanmadığım için kağıt verilere bakarak hiçbir zaman öneride bulunmadım, Konu sahibi araştırıp kendisi karar vericek ben zorla al demiyorum sonuçta.
hocam anladığım kadarıyla gigabyte G27Q2 9400 tl lik bir bütçe için en iyisi diyorsunuz o zaman onu alıp geçmek mantıklı sanırım daha fazla ödemeden beni tatmin edecek bir şey almak benim için önemliydiKağıt veriler mi? Spyder x elite gibi ölçüm cihazı sonuçlarına bakmak gerekiyor. Ben şahsen öyle yapıyorum, bunun için cihazlar var. 5080 Asus ROG mu, yoksa 5090 Gigabyte mı?
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kağıt veriler mi? Spyder x elite gibi ölçüm cihazı sonuçlarına bakmak gerekiyor. Ben şahsen öyle yapıyorum, bunun için cihazlar var. 5080 Asus ROG mu, yoksa 5090 Gigabyte mı? Bakmak ile uğraşmak istemiyorsan öneriyi bilenlere bırakmak lazım. Bunu ego gibi algılama. Mesela benim klavye önerisi yaptığımı gördün mü? Bilmediğim için gelip de kullandım iyi diyerek öneri yapmam, zira daha iyileri her zaman gelebilir. Mağazada bakacağın 3-5 model, testlerde bakacağın yüzlerce model monitör var.
Alıntıyı görüntüle
Şimdi diyebilirsin seni ilgilendirmez, karışamazsın diye. Evet haklısın, beni ilgilendirmez ama uyarabilirim. Çünkü daha iyi modeller var. Aynı konuyu sen açsan sana da en iyisini önermeseler aynısını yine söylerim.
Kendim de Gamepad bakıyorum, aynı titizliği forumdaki diğer arkadaşlardanda ben bekliyorum.
Bunu ego gibi algılayanlar var, ancak durum öyle değil. Fikir alışverişi yaparsın orası ayrı, ama öneriyi konuya hakim olanlar yapmalı diye düşünüyorum. Bu hepimiz için geçerli.