Carlo
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 4,462
Çok şükür bugünde 3 tane soysuzları savunan insanlarla ters düştüm
Düştüğün yerde Öcalan var, bilgin olsun. Sizinki yine umut hakkını kafiyelerle süslemiş.
Çok şükür bugünde 3 tane soysuzları savunan insanlarla ters düştüm
Okudum gene aynı aşşağıya bakabilirsin eleştirimi yaptım okuyupHocam bu çok yanlış bi düşünce. Yani Okumadan direk ne dedilerse tam tersidir ne demek. Asla parti falan savunmuyorum, sadece yaptığınız yorumun mantıksızlığından bahsediyorum. Genel anlamda bu partinin meclise sunduğu tekliflerin rezalet olduğunun farkındayım. Tekliflerinde Tunceliye dersim diyen bi parti evet. Ama okumadan yorumda bulunmak sadece yargılamaktan ibaret. Mantıklı değil.
kardes soruma cevap vercen mi ?Çok şükür bugünde 3 tane soysuzları savunan insanlarla ters düştüm
İyi partiye güvenmiyorum. Chp den sadece mansura oy varCHP böyle yapmaya devam edeceği için biz gençlerden asla oy alamaz. Ben oyumu Zafer partisi veya İyi parti aday çıkarırsa ona veririm.Bir Zafer partili olarak CHP adayına yine de oy vermeyi istemeye de olsa vermeyi düşünüyordum ama artık onu da vermeyeceğim. Zaten Kılıçdaroğlun'dan itibaren CHP ele geçirildi. Ve Özgür Özel de Kılıçdaroğlun dan biraz iyi gibi ama zihniyet ve fikir düşünceleri birbirine benzerdir. Umarım Ümit Özdağ Cumhurbaşkanı adayı olur ve İyi parti ile ittifak yapar. Son çare Zafer Partisidir. Biz oyuncular olarak yine yalnız kaldık.
Hocam Mansur Yavaş'ı bende seviyorum ve güveniyorum ama bu CHP oyunlarla ilgili yasa tasarısı felan tepki oyu olarak CHP adayına oy atmayacağım.Hocam CHP'ye daha da üsteki gönderiden sonra daha da sinirlendim.İyi parti ve Zafer partisi bana göre şuan gerçek milliyetçi ve gerçek ulusalcı Atatürkçü partilerdir.İyi partiye güvenmiyorum. Chp den sadece mansura oy var