CHP'nin Dijital Platformlar için Sunduğu Kanun Teklifi ! (REZALET)

Best fiction muhalefet ever. Yok mu bi Kürt kardeşim bi mektup yazsa da şu tasarıyı bir gözden geçirsinler. Belki Kürt kardeşlerimizin daha büyük dertleri vardır diye çözerler. Bu arada geri zekalıların tasarısında bir çok konu ebeveyn denetimi ile çözülecek şeyler. Ayrıca sen kimsin de benim çocuğumun günlük ekran süresi hakkında söz sahibisin? Ben belki 4 saat izin vereceğim seni ne alakadar eder. Yetim kaldık la valla yetim kaldık :D

belediyeler bize yeter oradaki rantı alalım kalanı sizde kalsın zihniyetinden pekte bir şey beklememek lazım
dipnot: acaba hangi yerli oyun firmalarına birileri çökecek yakında anlaşılır

Hocam bu çok yanlış bi düşünce. Yani Okumadan direk ne dedilerse tam tersidir ne demek. Asla parti falan savunmuyorum, sadece yaptığınız yorumun mantıksızlığından bahsediyorum. Genel anlamda bu partinin meclise sunduğu tekliflerin rezalet olduğunun farkındayım. Tekliflerinde Tunceliye dersim diyen bi parti evet. Ama okumadan yorumda bulunmak sadece yargılamaktan ibaret. Mantıklı değil.
Okudum gene aynı aşşağıya bakabilirsin eleştirimi yaptım okuyup

Cho deyince eskiden Atatürk gelirdi aklıma
son 5 yıldır sadece bu geliyor

1770489081721.webp

Sil kardesim su postu ya, oy bolme oy.

bu ülkede hala 2 partiye oy veren ahkmağın tekidir tüm partileri sizi sömürme kontrol altına alma derdinde ama hala particilik yapanlar var kimsede gram akıllanma yok gidin koyun olun

CHP böyle yapmaya devam edeceği için biz gençlerden asla oy alamaz. Ben oyumu Zafer partisi veya İyi parti aday çıkarırsa ona veririm.Bir Zafer partili olarak CHP adayına yine de oy vermeyi istemeye de olsa vermeyi düşünüyordum ama artık onu da vermeyeceğim. Zaten Kılıçdaroğlun'dan itibaren CHP ele geçirildi. Ve Özgür Özel de Kılıçdaroğlun dan biraz iyi gibi ama zihniyet ve fikir düşünceleri birbirine benzerdir. Umarım Ümit Özdağ Cumhurbaşkanı adayı olur ve İyi parti ile ittifak yapar. Son çare Zafer Partisidir. Biz oyuncular olarak yine yalnız kaldık.

CHP böyle yapmaya devam edeceği için biz gençlerden asla oy alamaz. Ben oyumu Zafer partisi veya İyi parti aday çıkarırsa ona veririm.Bir Zafer partili olarak CHP adayına yine de oy vermeyi istemeye de olsa vermeyi düşünüyordum ama artık onu da vermeyeceğim. Zaten Kılıçdaroğlun'dan itibaren CHP ele geçirildi. Ve Özgür Özel de Kılıçdaroğlun dan biraz iyi gibi ama zihniyet ve fikir düşünceleri birbirine benzerdir. Umarım Ümit Özdağ Cumhurbaşkanı adayı olur ve İyi parti ile ittifak yapar. Son çare Zafer Partisidir. Biz oyuncular olarak yine yalnız kaldık.
İyi partiye güvenmiyorum. Chp den sadece mansura oy var

İyi partiye güvenmiyorum. Chp den sadece mansura oy var
Hocam Mansur Yavaş'ı bende seviyorum ve güveniyorum ama bu CHP oyunlarla ilgili yasa tasarısı felan tepki oyu olarak CHP adayına oy atmayacağım.Hocam CHP'ye daha da üsteki gönderiden sonra daha da sinirlendim.İyi parti ve Zafer partisi bana göre şuan gerçek milliyetçi ve gerçek ulusalcı Atatürkçü partilerdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,906
Üyeler
188,849
Son üye
zamanyolcusutan
Geri