❌İndirim Bitti! Asus Tuf Gaming F16 I5-13450HX 16GB 512GB SSD RTX5060 (115w) 🔥 49.999₺ (TEKRARDAN STOKTA !! )

thhye verin 2 ay sonra alırsınız. artık hayalini kurduğunuz şeyleri söküp almanız gerekiyor yoksa her çeşmenin başını bi tane lavuk tutmuş. taksitle aldıysanız dilekçede onu da belirtin ki tekrar taksitle alırsınız
AYlar once mediamarkttan 3080 ti laptop aldım 33k ya. Fiyati baya iyi idi. Vermediler onun yerine ekran kartsiz ideapad tarzı bisi yollamislar. 20 gorsel . Mhizmetleri mesaji. Siparis faturalari derken baya dolu bir mesaj attim thh ye. 4 ay sonunda dedilerki biz il tuketic hh yiz . Siz ilk olarak kendi ilceniz veya firmanin bulundugu ilcenin thh sine basvuru yapın. E ben neden thh icinde il thh nin secimini goruyorum.
Anlıcan thh de de bir is yok.

Niye bulunduğunuz ilçenin thhsine tekrar başvurmadınız? mediamarkete yanlış ürün gönderdiklerini doğru ürünü göndermeleri için ihtar niteliğinde yazılı başvuru yapıp ürünün gerekirse piyasadan temin edilip size 33kdan teslimi talepli thhye verseniz söke söke alırdınız il-ilçe farkı nedir niye sistemde görünüyor bilmiyorum ama kural olarak mernis ikamet adresinizdeki thhye başvurmanız gerekiyor onu biliyorum
33kya 3080ti laptop, ben olsam şimdi bile başvururdum
AYlar once mediamarkttan 3080 ti laptop aldım 33k ya. Fiyati baya iyi idi. Vermediler onun yerine ekran kartsiz ideapad tarzı bisi yollamislar. 20 gorsel . Mhizmetleri mesaji. Siparis faturalari derken baya dolu bir mesaj attim thh ye. 4 ay sonunda dedilerki biz il tuketic hh yiz . Siz ilk olarak kendi ilceniz veya firmanin bulundugu ilcenin thh sine basvuru yapın. E ben neden thh icinde il thh nin secimini goruyorum.
Anlıcan thh de de bir is yok.

beyler ben bu cihazı aldımda pildeyken
Asus Tuf Gaming F16 FX608JM-RV075 Geforce RTX5060 Intel Core I5-13450HX 16GB Ram 512GB SSD 16 Inç Fhd+ 165Hz Taşınabilir Bilgisayar

(Tekrardan İndirimde !! )

Mux Switch + 115w gpu ihtiyacı olan kaçırmasın .

SSD 1TB olsa direkt alınacak ürünlerden ama bu haliyle düşündürücü

Abdullah hocam en F/P cihaz konumunda şuanda daha iyisi yok güncel durumda. Siz ne dersiniz var mı daha iyi alınabilecek bir cihaz ?

Oyun oynayacaksan yayın yapacaksan laptop kullanışsız abi her türlü o fan sesi beni irrite ediyor 🤣🤣

Dün taksit yoktu bu sefer var bu fiyata çok iyi

5080 laptopa 2x8 gb ram koyanlar daha sıkıntı
en azından bunda boş m2 slotu var abi

Alırken 56k görünüyordu hep, aldırmadı sanırım. Görünen fiyat da tekrar 56k olmuş. Ayrıca konu vardı tekrar zıplattım hatta.
beyler ben bu cihazı aldımda pildeyken oyundaki fpsi 60 a sabitliyor bunu nasıl çözebilirim

Geri