❌İndirim Bitti! Asus Tuf Gaming F16 I5-13450HX 16GB 512GB SSD RTX5060 (115w) 🔥 49.999₺ (TEKRARDAN STOKTA !! )

Geçenlerde 5070 Lenovo LQG ayrıca 52.000 TL ile gaming TR‘de yanılmıyorsam satıldı yarım saatten az kaldı bu fiyat sonra 70.000 TL’ye çıktı tekrar ama sorunlu gelme ihtimali olmasından dolayı veya açılmış kullanılmış geri paketlemiş gibi bir de direk kendi siteleri iade de sorun çıkarabilirlerdi ondan dolayı alamadım maalesef
Fiyat hatası idi iptal edildi onlar.

Ekler

• IMG_0285.webp
    IMG_0285.webp
    171 KB · Hit: 84
Hayır fiyat hatası değil cihaz TV paylaşmıştı WhatsApp‘ta iş birliği şeklinde
Dostum cihaztv paylaşınca fiyat hatası olmuyor mu 😅 Ayrıca işbirliği değildir demiş işbirliği dememiş .
Bizzat konusu açıldı kullanıcılara inanmıyosan ne diyeyim. Hepsi iptal geçilmiş.

Hayır fiyat hatası değil cihaz TV paylaşmıştı WhatsApp‘ta iş birliği şeklinde
Bir ben gormedim resmen. Gorsem direkt almak için uğraşırdım...
4060 laptoptan geçmek icin 5070 / ti laptoplardan birinin iui indirime gir.esini bekliorum aylardır..

Bazı isimleri gözünüzde çok büyütüyorsunuz, bilgili zannediyorsunuz. Ortalama bir forum kullanıcısı kadar bilgili olduklarını kabul edemiyorsunuz. Kesinlikle küçümsemek için söylüyorum-yazım yanlışı yok; 2 yıllık sağlık bölümünü anca kazanacak bilgisi beyni olan bir teknoloji editörünün sizden daha bilgili olup sizden daha iyi laptop inceleyip bilgi vereceğini zannetmeyin lütfen. Yıllardır sektörde olan adamların bir kere şu şekilde liste yapıp laptopları incelediğini göremezsiniz. 85w 5070'in 115w 5060'dan daha fazla fps vereceğini zanneden arkadaşlar bakabilir. @Jarrod'sTech

Ekler

• 5070.webp
    5070.webp
    70.3 KB · Hit: 112
Bir ben gormedim resmen. Gorsem direkt almak için uğraşırdım...
4060 laptoptan geçmek icin 5070 / ti laptoplardan birinin iui indirime gir.esini bekliorum aylardır..
İptal geçtiler 53e verirlermi yoksa. Ben de almıştım heveslendim hayalini kuruyordum sabah aradılar iptal ettiler. Biri şikayetvara yazmış gamingtryi şikayet etmiş 265bin küsür liralık siparişim iptal edildi diye. 5 tane almış ya la..

thhye verin 2 ay sonra alırsınız. artık hayalini kurduğunuz şeyleri söküp almanız gerekiyor yoksa her çeşmenin başını bi tane lavuk tutmuş. taksitle aldıysanız dilekçede onu da belirtin ki tekrar taksitle alırsınız

thhye verin 2 ay sonra alırsınız. artık hayalini kurduğunuz şeyleri söküp almanız gerekiyor yoksa her çeşmenin başını bi tane lavuk tutmuş. taksitle aldıysanız dilekçede onu da belirtin ki tekrar taksitle alırsınız
AYlar once mediamarkttan 3080 ti laptop aldım 33k ya. Fiyati baya iyi idi. Vermediler onun yerine ekran kartsiz ideapad tarzı bisi yollamislar. 20 gorsel . Mhizmetleri mesaji. Siparis faturalari derken baya dolu bir mesaj attim thh ye. 4 ay sonunda dedilerki biz il tuketic hh yiz . Siz ilk olarak kendi ilceniz veya firmanin bulundugu ilcenin thh sine basvuru yapın. E ben neden thh icinde il thh nin secimini goruyorum.
Anlıcan thh de de bir is yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,076
Üyeler
189,029
Son üye
medi
Geri