🔥İndirim Samsung Odyssey G5 OLED 27" 2K 180Hz Monitör - 20,4 bin TL

çok da siyah takıntım yok. düz bi oyuncu sayılırım. monitör kaliteli olsun, renkler cırtlamasın ve en önemlisi gözümü bakarken yorup baş ağrısı yapmasın diye arayıştayım ama bir sonuca varamadım. al kullan memnun kalmazsan iade et olayını pek sevmiyorum(etik bulmuyorum). 2 tane televizyon aldım aralıklarla. çoook araştırdım ve değdi. tv de kolay alıyorsun kaliteli va panel yaslanıp derdi tasayı bırakıp izliyorsun. ama bubda hem çeşit çok hem özellik fazlalığı kafa karıştırıyor.
TV seçmek daha zor. Monitör de akıllı işletim sistemi veya hoparlör gibi özellikler yok, bu yüzden kıyaslaman da gerek yok. TV de kenar yumuşatma kalitesiymiş, işlemcisiymiş, ekran kaplamasıymış falan çok şey var.

Monitörde sadece görüntü kalitesi önemli. Oled harici hemen hemen hepsi aynı veya benzer kaplamayı kullanıyor. İstisnalar da var ancak genel olarak böyle.

Ayrıca monitör incelemesi bulmak daha kolay. TV de zor oluyor bulması.

TV seçmek daha zor. Monitör de akıllı işletim sistemi veya hoparlör gibi özellikler yok, bu yüzden kıyaslaman da gerek yok. TV de kenar yumuşatma kalitesiymiş, işlemcisiymiş, ekran kaplamasıymış falan çok şey var.

Monitörde sadece görüntü kalitesi önemli. Oled harici hemen hemen hepsi aynı veya benzer kaplamayı kullanıyor. İstisnalar da var ancak genel olarak böyle.

Ayrıca monitör incelemesi bulmak daha kolay. TV de zor oluyor bulması.
tv de gerçek inceleme yok. çoğu reklam incelemesi. ama 1 aylık çalışma sonucunda tv işinide çözdüm. çözdüm derken, led tv olarak çözdüm. oled konusunda yeterli değilim. mesela 50-80 k bandında 55 inc en alınabilir tv va paneller. uzun ömürlüler. ondada samsung tek atıyor.

şu anda öğrenci mağazasında 19400 lira görünüyor, başlığı güncelleyeblirsin, peşine max 4 taksit oluyor galiba burada
1770811727554.webp

arkadaşlar ben bu monitörü aldım kullanıyorum gayet memnunum şöyle bir şey farkettim monitöre yandan bakınca , çapraz bakınca daha parlak gözüküyor bu durum normal mi ? @Tayfunns

Vatan yine aynı fiyattan satıyor "indirim devam" olarak işaretledim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,453
Üyeler
188,942
Son üye
wejeteryn
Geri