Yeni çakım geldi. Haps Bugs voyager

Buck kesinlikle kamp için oldukça eski ve güvenilir modeller var 110-112 gibi
Should i buy a Buck Folding 110 ? Its a good choice ? : r/knives

Eğer bulursan cold steel ürünleride oldukça iyidir ama biraz pahalıdır eğer bulursan kamp için sr1 veya voyager alabilirsin
Product Review: Cold Steel SR1 Series - Blades.co.uk
Cold Steel Voyager XL Folding Knife Overview

Düz bıçak arıyorsan buck 119 al çok populer bir model vahşi doğa için

Buck 119 Special Knife with Leather Sheath - Buck® Knives OFFICIAL SITE
Buck 119 harici hoşuma gitti hepsi hocam teşekkürler. Buck 119 tam csden çıkma gibi eski yada yeni görünümler severim böyle terrörist kasalar gözüme yatmıyor

Normalde cold steel ilhamı ile üretilmiş bu modeli almamın iki nedeni vardı.
Birincisi günlük işlerde kullanmak için gerçekten iyi sağlam bir yapıya sahip bir çakı lazımdı evet bende vardı ama çok iyi işçilik ve çelik kalitesine sahip bir çakıyı kullanmak istemedim o yüzden bu çakıyı tercih ettim ve burada ilk fark ettiğim şey hem kilit mekanizması hem tutuşun çok sağlam olmasıydı. Diğer neden ise modelin tasarımını çok sevmemdi zira ilham da olsa sağlamlık konusunda çok iyi bir hissiyat veriyor

18cm orta boy diyebileceğimiz bir çakı ve tanto ağzı olması nedeniyle kesim işleri için oldukça iyi. Ben bu modeli ekstra bileyleyip parlattım performansını arttırmak için. Tavsiye ediyorum eğer günlük işlerinizde uygun fiyatlı ve sağlam bir çakı istiyorsanız. Taşıması sakıncalı değil zira manuel

Haps Bugs Voyager Medium Tanto Çakı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Haps Bugs Voyager Tanto Çakı | Ankaoutdoor
Güzelmiş hocam hayırlı olsun . Ben meyve bıçağından devam :D

sustasız katlanır kamp bıçağı arıyorum. önerin var mı?

Taşımanın cezası hapis maalesef yanlış bilgilendirmeyelim. Manuel işi şehir efsanesi. Eğer polis araçta vb bulursa ortama göre saldırı amaçlı bıçak taşıma yazabilir bu durumda da geçmiş olsun. Çoğu yerde de üstünüzden topluyorlar zaten.

Güzel ve güven veren bir bıçaktır kendisi. Bir ara radarıma çok takılmıştı. İyi günlerde kullanmak nasip olsun hocam. Forumda çakı bıçak koleksiyoncusu/kamp için kullananları görmek güzel oldu benim için. Hobi amaçlı koleksiyon yapıyorum bende hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,126
Üyeler
189,038
Son üye
Mehmet taş
Geri