ben bu aleti kullanıyorum haziranda aldım gayet memnunum fakat size yeni bir dert açıyor o da renk ayarı uğraş anam uğraş yok şu yok bu ve hep aklında şu soru oluyor acaba şuan doğru renklerimi alıyorum. evet siyahlarda çok iyi kafayı yiyeceksin daha önce oled kullanmadıysan ama bu renk ayarı lanet gelsin bu hastalığa dedirtiyor. aynısını kahve makinesinde yaşadım. arkadaşım bana (jacobs granül kahvesi içiyordum) bu gerçek kahve değil sen eve kahve makinası al ne dediğimi anlarsın dedi ki dediğide doğru çok iyiydi kokusu falan ama o kahvenin gramajı yok kaç ml su verdireceksin ne kadar incelikte olacak mk dedim ben jacobsda mutluydum kendimi kandırıyordum en azından bu zahmete değer mi diyorum. hasılı kelam hala renk ayarı doğrumu bilmiyorum ama gibimde de değil

pixel yanması olayıda bu modelin ilk üretimlerinde oluyormuş ama şuan çok iyi olduğu söyleniyor bende daha sıkıntı yok mesela oyunu açık bırakıp markete alışverişe gidiyorum zaten monitör kendini korumaya alıyor parlaklığı kısıyor onun dışında birde alt+tab sorunu var eğer mt2 çok pencereli oyun oynuyorsan tam ekran oynarsan eğer alt tab yaptığında her seferinde ekran kararıp tekrar açılıyor. internetten bu soruna bakabilirsin. diyeceklerim bu kadar