2k Oled monitor önerisi

Reaksiyon skoru
196
Merhaba arkadaşlar. 5060 Ti 16 GB sistemde hikayeli oyunlar ve CS2, BF6 gibi FPS oyunları için bir OLED monitör almak istiyorum. Sizce ne tercih edilmeli? 20-25 bandı zorlasam, 30k da olabilir ama çok açılmak da istemiyorum, açıkçası.

27" Odyssey OLED G6 G61SD 2K 240 Hz Gaming Monitör

ben bu aleti kullanıyorum haziranda aldım gayet memnunum fakat size yeni bir dert açıyor o da renk ayarı uğraş anam uğraş yok şu yok bu ve hep aklında şu soru oluyor acaba şuan doğru renklerimi alıyorum. evet siyahlarda çok iyi kafayı yiyeceksin daha önce oled kullanmadıysan ama bu renk ayarı lanet gelsin bu hastalığa dedirtiyor. aynısını kahve makinesinde yaşadım. arkadaşım bana (jacobs granül kahvesi içiyordum) bu gerçek kahve değil sen eve kahve makinası al ne dediğimi anlarsın dedi ki dediğide doğru çok iyiydi kokusu falan ama o kahvenin gramajı yok kaç ml su verdireceksin ne kadar incelikte olacak mk dedim ben jacobsda mutluydum kendimi kandırıyordum en azından bu zahmete değer mi diyorum. hasılı kelam hala renk ayarı doğrumu bilmiyorum ama gibimde de değil :D pixel yanması olayıda bu modelin ilk üretimlerinde oluyormuş ama şuan çok iyi olduğu söyleniyor bende daha sıkıntı yok mesela oyunu açık bırakıp markete alışverişe gidiyorum zaten monitör kendini korumaya alıyor parlaklığı kısıyor onun dışında birde alt+tab sorunu var eğer mt2 çok pencereli oyun oynuyorsan tam ekran oynarsan eğer alt tab yaptığında her seferinde ekran kararıp tekrar açılıyor. internetten bu soruna bakabilirsin. diyeceklerim bu kadar

ben bu aleti kullanıyorum haziranda aldım gayet memnunum fakat size yeni bir dert açıyor o da renk ayarı uğraş anam uğraş yok şu yok bu ve hep aklında şu soru oluyor acaba şuan doğru renklerimi alıyorum. evet siyahlarda çok iyi kafayı yiyeceksin daha önce oled kullanmadıysan ama bu renk ayarı lanet gelsin bu hastalığa dedirtiyor. aynısını kahve makinesinde yaşadım. arkadaşım bana (jacobs granül kahvesi içiyordum) bu gerçek kahve değil sen eve kahve makinası al ne dediğimi anlarsın dedi ki dediğide doğru çok iyiydi kokusu falan ama o kahvenin gramajı yok kaç ml su verdireceksin ne kadar incelikte olacak mk dedim ben jacobsda mutluydum kendimi kandırıyordum en azından bu zahmete değer mi diyorum. hasılı kelam hala renk ayarı doğrumu bilmiyorum ama gibimde de değil :Dpixel yanması olayıda bu modelin ilk üretimlerinde oluyormuş ama şuan çok iyi olduğu söyleniyor bende daha sıkıntı yok mesela oyunu açık bırakıp markete alışverişe gidiyorum zaten monitör kendini korumaya alıyor parlaklığı kısıyor onun dışında birde alt+tab sorunu var eğer mt2 çok pencereli oyun oynuyorsan tam ekran oynarsan eğer alt tab yaptığında her seferinde ekran kararıp tekrar açılıyor. internetten bu soruna bakabilirsin. diyeceklerim bu kadar
Resim modu grafik
parlaklık tercih
kontrast 50
netlik 10
renk 25
Renk Tonu Sıcak 1
Beyaz dengesi Kırmızı -5 yeşil -1 mavi 5
Gamma 0
Renk alanı Doğal
HDR kapalı/Açık tercih

Böyle deneyebilirsin.

175cd parlaklıklı WOLED panel önermemek için kullanmam gerekmez

Ben G6 Oled kullanıyorum zaten
1770506616390.webp
Aktif olarak bu monitörü kullanmaktayım tabi bu fiyata almadım 3 ay önce 50 k dı haha her neyse LG -OLED teknolojisi bam başka

ben bu aleti kullanıyorum haziranda aldım gayet memnunum fakat size yeni bir dert açıyor o da renk ayarı uğraş anam uğraş yok şu yok bu ve hep aklında şu soru oluyor acaba şuan doğru renklerimi alıyorum. evet siyahlarda çok iyi kafayı yiyeceksin daha önce oled kullanmadıysan ama bu renk ayarı lanet gelsin bu hastalığa dedirtiyor. aynısını kahve makinesinde yaşadım. arkadaşım bana (jacobs granül kahvesi içiyordum) bu gerçek kahve değil sen eve kahve makinası al ne dediğimi anlarsın dedi ki dediğide doğru çok iyiydi kokusu falan ama o kahvenin gramajı yok kaç ml su verdireceksin ne kadar incelikte olacak mk dedim ben jacobsda mutluydum kendimi kandırıyordum en azından bu zahmete değer mi diyorum. hasılı kelam hala renk ayarı doğrumu bilmiyorum ama gibimde de değil :Dpixel yanması olayıda bu modelin ilk üretimlerinde oluyormuş ama şuan çok iyi olduğu söyleniyor bende daha sıkıntı yok mesela oyunu açık bırakıp markete alışverişe gidiyorum zaten monitör kendini korumaya alıyor parlaklığı kısıyor onun dışında birde alt+tab sorunu var eğer mt2 çok pencereli oyun oynuyorsan tam ekran oynarsan eğer alt tab yaptığında her seferinde ekran kararıp tekrar açılıyor. internetten bu soruna bakabilirsin. diyeceklerim bu kadar
hdmi kablosu ile kullan alt tab olayı çözülüyor

Merhaba arkadaşlar. 5060 Ti 16 GB sistemde hikayeli oyunlar ve CS2, BF6 gibi FPS oyunları için bir OLED monitör almak istiyorum. Sizce ne tercih edilmeli? 20-25 bandı zorlasam, 30k da olabilir ama çok açılmak da istemiyorum, açıkçası.
Ankaradaysan g6 satabilirim 2 aylık. Mat kaplama beğenmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,851
Üyeler
190,654
Son üye
kekeme
Geri