Çözüldü✓ High power 700w psu alınır mı?

poppin

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhabalar, aşağıda verdiğim psu 2000 lira bandında, gemini pro'ya danıştım, kendisi üretiyor, fason değil, güvenilir diyor. Kllanan, tecrübe eden var mı markayı? 700w psu satanlar arasında kalitesi ve fiyatıyla dikkatimi çekti.

Merhabalar, aşağıda verdiğim psu 2000 lira bandında, gemini pro'ya danıştım, kendisi üretiyor, fason değil, güvenilir diyor. Kllanan, tecrübe eden var mı markayı? 700w psu satanlar arasında kalitesi ve fiyatıyla dikkatimi çekti.

buradan tierlist bakabilirsin.
bu fiyat bandında alacagın psu iyi bir psu olmaz, genelde E seri olur.
high power psu kendi uretimidir.

Üzerine 400 daha verip bu alınır o model çok iyi değil.

Aynen oyle,
Teknoloji biraz sans isi ama,
Psu alacaklar iyi bir psu alması taraftarıyım.
Dünya kadar para verdiğin sistemi iyi bir psu ya baglamak gerek.
Sonrada kullanırsın baska sistem toplasanda.
kasa ve psu demirbas bilesenlerdir.
Bunları her zaman sistem yukseltsende kullanırsın👍
Benim psu lar 2014 te alınma hala kullanıyorum..
Yeni sistem aldım onuda Bg den 7k civarı super flower 1000w platin ile degiştiricem.

Aynen oyle,
Teknoloji biraz sans isi ama,
Psu alacaklar iyi bir psu alması taraftarıyım.
Dünya kadar para verdiğin sistemi iyi bir psu ya baglamak gerek.
Sonrada kullanırsın baska sistem toplasanda.
kasa ve psu demirbas bilesenlerdir.
Bunları her zaman sistem yukseltsende kullanırsın👍
Benim psu lar 2014 te alınma hala kullanıyorum..
Yeni sistem aldım onuda Bg den 7k civarı super flower 1000w platin ile degiştiricem.
Ben de attığım modelin 650W ve eski versiyonunu 6-7 yıldır kullanıyorum kaç parça değiştirdim PSU değiştirmedim birkaç yıl daha da gider bence kendisine güveniyorum zaten araştırarak almıştım.

Ben de attığım modelin 650W ve eski versiyonunu 6-7 yıldır kullanıyorum kaç parça değiştirdim PSU değiştirmedim birkaç yıl daha da gider bence kendisine güveniyorum zaten araştırarak almıştım.
yegene 2006-08 aralarında pc toplamıstım, fx6100 işlemcili galiba.
psu high power hala kullanıyor..

bu psu bende vardı 5 sene sonra elimde kaldı 2 sene garanti veriyorlar bide değmez

bu psu bende vardı 5 sene sonra elimde kaldı 2 sene garanti veriyorlar bide değmez
Hocam yukarda bir hocam 500 lira daha ver kaliteli versiyonunu al demiş, önerir misin peki o haliyle? şayet gerekli sertifikaları varsa yani..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıll bir fark var hocam aralarında? ben psu sertifikalarından hiç anlamıyorum aydınlatırsanız sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,189,217
Üyeler
188,720
Son üye
Mehmet Yıldız54
Geri