Her fanda 1 kablo var o da 3 pin anakart boşluğu dediğin kısım burası ise burada öyle bir şey göremedim acaba ben mi yanlış bakıyorumHer fanda iki tane kablo olur. Biri 4 yada 3 delikli (dişi) pwm yada dc , biri yine 3 delikli rgb başlığa sahiptir.
Her iki başlığın yanında da diger fanlarla birlestirmen için başlıklar olur.
Kasayla gelen fanlar boyle degilse kasanin arkasinda anakart boslugunun oralarda hub olur.
Kabloların olduğu, kasanın yan kapağını çıkarınca, anakartın sırt kısmına denk gelen yerlerde olur hub dediğim şey.Her fanda 1 kablo var o da 3 pin anakart boşluğu dediğin kısım burası ise burada öyle bir şey göremedim acaba ben mi yanlış bakıyorum
ben hiç bişey yapmadım ekran akrtı driver haric asus prime a620M-E-Anakartının sitesinden son BIOS u indirip, kurarak başla
-Bios u kurduktan sonra BIOS üzerinden Expo,Fan ayarları gibi ayarları yap.
-Daha sonra hazırladığın USB ile Windows 11 i kur ve update i tamamla
-Ekran kartının güncel sürümünü kur
-Windows u kurduktan sonra Anakartının sitesinde yer alan Chipset, Lan, Audio, Wifi ve Bluetooth gibi driverleri kur
Kabloların olduğu, kasanın yan kapağını çıkarınca, anakartın sırt kısmına denk gelen yerlerde olur hub dediğim şey.
Böyle bisey lazim ama kalitesini bilemem. Kullanan arkadaşlar varsa farklı bi ürün onerirlerBu işime yarar mı hocam sizceLunatic 5353 3'lü Fan Çoklayıcı 3 Port Y Pwm 4 Pin Splitter Çoklayıcı Switch Örgülü Kablosu (5353-3'lü) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Lunatic 5353 3'lü Fan Çoklayıcı 3 Port Y Pwm 4 Pin Splitter Çoklayıcı Switch Örgülü Kablosu (5353-3'lü) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
neler yapmam lazımben hiç bişey yapmadım ekran akrtı driver haric asus prime a620M-E